Nyheter

Conor McGregor nobbar Dana White’s plan – ”återvänder till oktagonen i sommar”

Conor McGregor Dana White

Conor McGregor verkar sugen på en comeback. Men hans tidsplan ligger inte riktigt i linje med UFC:s.

Conor McGregor’s fördröjda återkomst

Enda sedan det förra året blev annonserat att Conor McGregor skulle agera coach på The Ultimate Fighter har det spekulerats kring dennes återkomst. Men med nästan tre år från sporten är det än idag oklart när ”The Notorious” går match igen.

Det är tradition för de två tränarna att mötas efter TUF-säsongens slut. Fjolårets säsong marknadsfördes även den med detta. Förväntningarna för McGregor mot Michael Chandler byggdes upp. De två var flitiga med trash talk och media snappade upp på rivaliteten. Trots det uppstod det gång på gång problem för den planerade matchen.

Först var det UFC’s tidigare anti-dopingbyrå USADA som satte käppar i hjulet. Deras verksamhet hade som regel att en fighter måste ha visat negativa testresultat i sex månader innan matchdag. Något som inte skulle hinnas med för McGregor innan 2023 års slut. Därefter började det diskuteras kring vilken viktklass de två skulle tävla i. Conor föreslog mellanvikt, vilket är två steg upp ifrån de bådas ordinära viktklass.

Den kommande storgalan UFC 300 står fortfarande utan huvudmatch. Något som blev språngbräda för rykten om McGregors ständigt aktuella återkomst. Detta blev dock snabbt dementerat av Dana White. Samtidigt har ser vi en mer och mer irriterad Conor klaga på fördröjningen av hans comeback.

”Lämna något i Vegas för mig”

McGregor har tidigare uttryckt missnöje med att han ännu gått match. Nyligen berättade White att vi som tidigast kan förvänta oss irländaren i buren denna hösten.

Eventually, yeah, this year. There is no date. I’m hoping for the fall — we get it done in the fall.

En tidslinje som inte föll Conor i smaken. Han skrev på X.com att det är sommaren som gäller, samt att det kommer bli ännu större än den gångna helgens Super Bowl.

Super Bowl Sunday is one of the biggest sporting days for my friends in the States, second only to the Mac’s return to the Octagon this summer. Good luck to the 49ers and the Chiefs, leave something in Vegas for me.

När tror ni vi får se McGregor tillbaka i buren?

Föregående artikel

Sean Strickland accepterar influencerns utmaning med hotfullt svar

Nästa artikel

Henry Cejudo ger sin tränare sparken framför kamerateam

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök