Conor McGregor och Nate Diaz ryktas vara nästan klara för UFC 219

nate-diaz-vs-conor-mcgregor-ufc-202-2-2-1024x639

 

Allt mer pekar på att det blir ett tredje möte mellan Conor McGregor och Nate Diaz. Tidigare denna vecka berättade den forne UFC-fightern Chael Sonnen att enligt hans källor ryktas mötet bli av i december. Nu rapporterar den brittiska tidningen ”The Sunday World” att matchen är väldigt nära att bli av för UFC 219, som äger rum den 30:e december i Las Vegas. Enligt tidningen har ett flertal familjemedlemmar och vänner till McGregor redan köpt flygbiljetter till Las Vegas då det är väldigt lite som saknas för att ett tredje möte ska bli officiellt bekräftat.

Diaz och McGregor möttes under två tillfällen förra året, där Diaz lyckades submitta irländaren i deras första möte och McGregor tog hem det andra mötet via domslut.

Conor McGregors gick sin senaste match mot en av världens bästa boxare genom tiderna, Floyd Mayweather Jr, en match som irländaren förlorade via teknisk knockout i rond tio. Den regerande lättviktsmästaren i UFC besegrade Eddie Alvarez i sin senaste match i Oktagonen i november 2016. I och med vinsten blev McGregor förste i organisationen med att vara mästare i två olika viktklasser samtidigt. McGregor har ett record på 21–3 där hans vinstsätt läser följande, 18 genom knockout, 1 genom submission samt 2 domslut.

Diaz gick sin senaste match mot just Conor McGregor. De tävlade för andra gången mot varandra under UFC 212 där McGregor gick segrande ur deras batalj genom ett majoritets domslut. Diaz har tävlat för UFC sedan 2007 och har vunnit 14 matcher i organisationen. Diaz har ett fighterfacit på 19-11 där hans vinstsätt läser följande, 4 genom knockout, 12 genom submission samt 3 genom domslut.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • jari edvardson

  spännande,,nate har ett psykologiskt övertag och mindre att förlora….inget är omöjligt.
  greger har däremot mycket att förlora,,kan bli tufft för flera topfighters väntar åxå i kulisserna

  • rl

   Jag håller med om att Conor har mer att förlora men varför skulle Nate ha ett psykologiskt övertag? Så länge Nate inte börjar träna på checka bensparkar så kan jag inte se hur han ska vinna denna gång. Conor lär ju ha bättre grundkondis denna gång efter Floyd matchen även om de är en annan typ av kondis. Frank Mir sade en intressant sak, han hävdade att det fanns en tydlig sekvens i matchen där Nate lät Conor vara kvar i matchen för att få en tredje match.

   • jari edvardson

    jo för han är lite bohem,,har väl som motto att inte tänka på förlust.
    lite bushido över hans person,,,tänk inte,, utan avancera framåt utan tanke på förlust.

 • ChuteBoxe

  Nyårsgalan måste bli bra, så låt oss hoppas.

 • Ruthless

  Haha. Pinsam artikel Kimura. Precis som om Conors familj köper flygbiljetter och flyger reguljärt. De har ju ffs ett privatplan som väntar på dem när det vankas match.

  Sundayworld är värsta hänt extra tidningen dessutom. För er som vill slippa läsa massa påstådd skit kan gå in på http://www.mmafighting.com och läsa något relevant istället.

  • jari edvardson

   vad är det som är pinsamt ??? ett rykte..jaaa
   de flesta ev fighter börjar ofta med ett rykte eller läcka….så du tycker det är extra allvarligt när det gäller ev dias vs conor …..eller!!!!!!

 • BKaRussel

  ”Tobbe är klar! Tobbe är klar!!!” Glenn Hysén

 • Styrbjörn

  Ska ni uppdatera varje gång ett rykte sprids? Ni har redan skrivit om ett rykte kring matchen. Låt det vara tills det blir bekräftat. Det här luktar bara som om ni vill ha klick.

  • Erik

   Vänta bara, snart är det nästan nästan nästan klart!

 • Simon N

  Fyfan vilken skam för sporten. Poor ferugusson. Fuck you dana white.

  • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

   Stor chans att Tony förlorar mot Lee dock och då blir det poor Lee

 • Erik

  Vem vill se denna? Skulle man göra en omröstning bland ufcs fans är jag övertygad om att flera andra matcher skulle hamna högre. Enda jag kan tänka mig är att Conor önskar denna match och Dana är Conors bitch.

 • Daniel Karlsson

  Men vad FAN är det här!?

  *Conor fick sin revansch i deras senaste möte.

  *Han är lättviktsmästare – en titel han inte försvarat ännu.

  *De konkurrerar inte ens i samma viktklass.

  UFC kan kort och gott dra åt helvete så som de sakta men säkert tar död på de sportsliga ambitionerna.

  • RealHastaLaMuerte

   De konkurrerar visst i samma viktklass, din amatör.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Tråkigt om det är sant. De två fighters som jag tyckte minst förtjänade denna fight är just Nate och Khabib och de som mest förtjänar den är vinnaren av Tony vs Lee eller vinnaren av Max vs Edgar eller om Conor vill gå upp till 170 Woodley.

  • jari edvardson

   nja ,,conor har en skuld till diaz. efter knockutförlusten i mars 2016 så fick conor returmatch i augusti 2016 som han vann genom via,,delat domslut,,
   så resultatmässigt har diaz ett övertag………..bangade conor??? kanske conor just får diskutera sånna frågor på mötet i usa …..ska bli intressant å höra.

   • Val Venis

    Alltså, öh va?? Knockoutförlusten? Börjat veckan med en tidig fylla?

    • jari edvardson

     hoo hoo nej ..fel han släppte luften ur den fan,,för olsson var inte rädd..fylla nä .. är nykterist…..numera !!!!

     • Barfly_nr1

      Ha,ha. 23till. Det var inte igår. Nice one;)

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Conor står i skuld till Diaz??? Hahahahaha vilket skämt. Resultatmässigt så leder Diaz??? Sist jag kollade så stod det 1-1. Vad ska Conor ha bangat på? Vad snackar du om? Snackar du bara för att snacka?

    • jari edvardson

     enkelt svar.. en tredje och avgörande match.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Diaz måste förtjäna den. Han måste komma ner till 155 och han måste vinna en fight av betydelse i den divisionen.

  • RealHastaLaMuerte

   Du är tråkig. Gå fantisera någon annan stans. Du snackar för mycket.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Ok

 • Val Venis

  Dana & co vågar inte låta Conor möta & försvara sin titel mot Khalabib och Furgeson i den viktklassen, därför får han möta Diaz igen, för där finns det en chans att han vinner. Khalabib och Tony skulle käka upp honom

 • John

  Poor Khabib 24-0

 • Mikael K

  Jag förlorar mer och mer intresse för denna sport pga. money fights. Snälla gå tillbaks till ranking så det blir en sport igen….

  • John

   Jag håller med!

 • John

  Ett ganska själklart val från ufc sida. Conor är lätt att marknadsföra och en person de gärna vill ha som mästare.

  Men för att han ska kunna kalla sig mästare måste han försvara titeln ibland. Då vill de ge honom bästa möjliga motståndare han har stor chans att slå. De har dessutom mötts 2ggr tidigare då det finns lite att spela på där. Plus att Diaz skapar mkt rubriker och publicitet för matchrnen.

  Precis av samma anledning som ufc vill ha Bisping som champ och inte typ Romero eller Jacare. De gav Bisping Henderson i sitt titelförsvar. Trots att de fanns massor av andra kandidater. De hade även där lite historia att spela på då det mötts förut. Nu får Bisping möta GSP, ytterligare en match som är väldigt fördelaktig för honom. Så med lite tur kan hab vara champ ett halvår till.

  Så egentligen vore Conor mot Diaz inte så konstigt sett ur UFCs perspektiv. Men ur ett sportsligt perspektiv är det ju självklart helt fel. Detta är en match de kan ha i bakfickan att ta fram när det behövs. Diaz gick dessutom sina 2 senaste matcher i WW.

 • Samhall

  Bara att hålla tummarna att det verkligen blir av. Båda tjänar storkovan och slipper möta de bästa.

 • jari edvardson

  0m inte diaz!!, så leder nu kahbib utmanarlistan i grannkanalen
  bara så ni vet. ,går snart inte att undvika nån av dessa kämpar.

Fler Nyheter: