Conor McGregor om rasism-anklagelserna: Jag skulle aldrig kalla mörkhyade för apor

Conor McGregor 8

Under den gångna pressturnén med Conor McGregor och Floyd Mayweather började rykten florera att irländaren refererat Mayweather, och även andra mörkhyade personer, som apor. Mayweather själv tyckte att Conors ras-skämt inte var så passande och har senare gått ut och sagt att mötet mot Conor är för ”alla svarta”. Conor yttrade sig kring dessa rykten under turnén när de var i Brooklyn, New York, men i en längre intervju med Ariel Helwani dementerar han återigen anklagelserna.

Intervjun som gjordes under gårdagens öppna träning berättar Conor att han aldrig skulle få för sig att kalla en mörkhyad, eller för den delen någon annan människa för apa. Om han skulle referera Mayweather som ett djur så skulle det inte vara en apa, utan en råtta.

Ni kan se hela intervju i videoklippet nedan där pratat kring rasism-anklagelserna kommer upp runt 12.30 minuter in i klippet.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Äckliga Floyd och media som försökte vända det där monkey uttalandet i Rocky 3. Jag sade redan då att Conor säkert menade scenen där Rockys träningsläger liknade en cirkus. Om Kimura vill så kan ni faktiskt hitta den texten av mig som va skriven relaterat till artikeln som handlade om rasistanklagelserna. Helt fantastiskt att Conor faktiskt klargör med identiska ord som jag sa då.

  Vilken kunglig karaktär och vilket kungligt sätt att analysera allting på och vilket allmänt kungligt sätt att prata på. Hans historia är mycket mera inspirerande än vad Floyds någonsin kommer att vara.

  Tönten Paulie trodde att han skulle komma undan med hans lögner och innan det hans skitanack. Så skönt när en skitsnackare blir satt på plats och sen när skitsnackaren efter det försöker bortförklara sig med lögner så blir han exponerad. Hahahahaha!

  #PaulieDownFloydIsNext

  • Coyote

   Alltså, jag håller med om att folk är för lättkränkta, jag håller med om att Conor nog inte är rasist. MEN, Uttalandet om Rocky 3 är väldigt märkligt… OM jag vill beskriva något som ” cirkus” så säger jag inte något om” dansande apor”… Det är ett konstigt uttalande, du greppar efter halmstrån när du säger cirkus… Kanske råkade bara fightern du gillar säga något oskönt? Som när Floyd råkade säga” faggot” nyligt, betyder inte att han är homofob, utan bara sa något homofobiskt

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Iaf det är upp till den som uttalade sig att säga vad han menade. Nu har han förklarat sig och det borde vara slutet. Men det rasistiska i det hela är ju de som spelade in ordet och sen gjorde sin egen tolkning till just den scenen. Så det är dom som inte kanske är rasister men betedde sig rasistiskt. För de antog att han skulle mena just den scenen medans jag direkt när det här uttalandet kom ut kopplade det till exakt samma sak som Conor beskriver nu och inte till den scenen som personen som gjorde klippet kopplade det till.

    Faktiskt angående att Floyd säger faggot så har jag skrivit om det också nyligen där Floyd ber om ursäkt för det. Du kan läsa där om du vill. Jag skrev ner min synpunkt på det hela också. Men i det stora hela så handlar det om att vissa ord här blivit beskrivningar på en mes och faggot är en av dom, pussy och hoe är två andra så varför bara be om ursäkt till de homosexuella men inte till de prostituerade eller till kvinnorna? Det är enklare att acceptera att dessa ord är beskrivningar för bla en mes eller en fegis helt enkelt och leva vidare.

  • Njord

   Conor sa Hej en gång och hela världen stannade och fick orgasm. Conor gick på en gata en gång och alla fick hjärtattacker och dog. Conor tittade på dig en gång och du fick en miljon orgasmer i rad. Seriöst, tröttnar du aldrig på att vara en jävligt löjlig fanboy? Finns fan ingen som har respekt för dig, särskilt med tanke på att du har noll kunskap om kampsport och mma.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Allt du skrev ändå fram till seriöst, va bara omoget och underutvecklat så jag kan inte ta min tid att svara på det där.

    Jag håller däremot inte med om att jag är ett fan boy. Javisst jag beundrar det jag bevittnar men jag är väldigt objektiv och seriös i allt jag skriver som grundar sig på en verklighet utifrån min bild på det hela och mina åsikter. Sen skriver jag inte bara om Conor. Jag är rätt så aktiv på mycket annat här på sidan också.

    Sen att jag skulle ha noll kunskap om MMA håller jag inte heller med om. Sen utger jag inte mig själv för att vara någon expert heller men jag har koll och samma sak här så analyserar jag utifrån min förmåga och det jag kan om sporten och ger ärliga åsikter om olika saker.

   • Macroscope

    Men fotis respekterar iallafall alla andra oavsett hur mycket skit han får, troll el inte så är han ju inte taskig mot någon.

    • Jaser Davari

     Fotis lugna beteende är otroligt. Känner ingen som blir lika mycket hånad (vissa fall grova hån) som han, men ändå håller han sig alltid saklig i en ”diskussion”. Aldrig person påhopp på någon som hånat, drivit eller skrivit något nedsättande om honom.
     Han har ALDRIG skrivit något negativt om någon annan kommentator på Kimura. Trots att många ofta beter sig som rena mobbare mot honom.
     Beundransvärt.

     • jari edvardson

      njaaeee,, det där med nedsättande kan ju vara väldigt inlindat,ungefär som de slag man inte ser är de farligaste….
      den nya överklassen är de ordrika…eller

 • Marsman

  Vet du vad fans är? Tror nog Conor har fler fans än bara fotis, kommer ta tid för dig att skriva till alla hängivna fans som Conor har? Eller är det bara fotis som du stör dig på?

  Du visade säkert stor hängivenhet till någon du också, när du var yngre. Jag ser inte det konstiga i det hela, även om fotis verkar vara en knepig person. Så låt han vara ett av alla fans till Conor.

  Peace ärthjärna

  • glad och slö

   Öh? JuciyJay skrev ingenting dumt alls. Läser det snarare som att han tycker om fotis.

   Du däremot går direkt till attack.
   Fyfan för sånna som dig. Ser världen negativt och sedan sprider negativiteten vidare.

   • Benji

    indeed.

  • Marsman

   ungefär som det här – jag har en beundrare som tar mitt alias..

  • Fotis runkar till Conor

   De flesta fans skriver inte tusentals kommentarer om personen dock. Fotis har förmodligen inte gjort ett enda inlägg här på Kimura som inte handlar pm Conor, ens på artiklar som inte har det minsta med hans runkobjekt att göra.

   • Klundber

    du idiotförklara dig själv till något av det grövsta.
    Alla som är inne på Kimura hyfsat ofta vet att i en artikel om Conor kommer Fotis lägga minst en kommentar om hur bra han tycker att Conor är.
    Då har du två val,
    1, skit i att läsa artiklar om Conor.
    2, skita i att läsa fotis kommentarer.

    Så nu har jag löst dina problem.
    Tips inför framtiden.
    Stör dig inte på människor som inte tycker eller gör saker som du,omfamna det.
    Jag lovar du kommer bli väldigt mycket lyckligare.

  • JuicyJay

   Född ur arslet eller försöker du agera hjälte? Har inget emot fotis, snarare tvärtom. Tycker han alltid drar igång intressanta diskussioner, håller kanske inte alltid med hans åsikter men dom är definitivt intressanta.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Inget dyrkande här. Bara ärligt och objektivt bedömande av det jag bevittnar samt med slutsatser från min synpunkt av sanningen. Med andra ord legitima åsikter som ingen verkar kunna motargumentera. Jag har iaf inte stött på den som kan det här på Kimura iaf. Inte enligt mitt tycke. Skulle inte kalla det kärlek, kalla det beundran istället.

 • Anta_Banta

  Inte rasist men…..
  Lyckas ändå kalla Mayweather för både monkey och boy.

  Conor McRacist!

  • 1897

   Visa mig när han kallade Floyd för monkey tack!

  • Calle

   Snälla jag hoppas det är ironi både från dig och dina likeare. Gå runt och polisa folk. Conor kallar alla sina motståndare för boy, punk, bitch you name it. Det är inte värdigt någon att gå runt och peka finger på någon för att man inte har sinnesnärvaron att tänka på att en massa alldagliga ord som används 1000 gånger om dagen och som om möjligt kan uppfattas som rasistiskt av en enstaka snöflinga.

   • Brown pride

    Den här snöflinga, är det svarta människor? Det är så roligt när folk ska försvara när det inte är enligt dem inte rasistisk. Nånting säger mig att det inte är svarta människor som skriver i denna tråden. I USA stör sig en stor del på Conors sätt hur han bl a pratar om svarta kvinnor, Rocky osv. Säger inte han är rasist, men hans handling va inte snyggt. Ni som försvara han bevara ju bara skiten!

    • Calle

     Termen snöflinga syftar på lättkränkta människor oavsett ras. Jag är dock rätt säker på att du gärna vill att jag ska vara både det ena och det andra för att det ska passa din agenda. Sen vågar jag påstå att andelen svarta som blir upprörda över vad Conor säger är extremt liten. Det krävs väldigt mycket för att misstolka hans ord som rasistiska.

     Vadå bevara skiten? Syftar du på svarta där eller? Är du rasist!?

     Det är så enkelt för dig och gemene man att bli upprörd över saker bara pågrund av några enstaka ord. Det är som gestapo bara det att folket polisar sig själva.

     • Brown pride

      Eftersom du är säker på min agenda angående rasism så får du gärna förklara det eller det andra hur du menar? En liten del svarta, du får gärna förklara det oxå Calle. Jag baserar mitt uttalande genom hans uttalande o jyckande om svarta kvinnor, aporna på gymet i Rocky o hans sätt att förklara varför han är halvsvart. När jag menar bevara skiten, så syftar jag på att folk tycker inte det är så farligt med enstaka ord o att alla är så lättkränkta att dem inte borde bry sig. Speciellt om man är en offentlig person så tycker jag att man ha vissa skyldigheter när det gäller att uttrycka sig. Och markera man inte så blir det en norm som accepteras. Att du vill bevara den är upp till dig men jag acceptera inte den o säger emot, men du få tycka som du vill. Även i demokrati så får idioter rösta!

     • Ctk

      Allting du säger går inte att ta på allvar när du heter Brown pride.
      Sen kom en idiotförklaring, såklart.
      Sen är det lustigt hur folk ska förklara att de inte är rasister tycker du, tycker mest det är sorgligt att det är såpass ofta som ”rasister” skall behöva förklara sig. Hade ordet använts som det skall hade det inte blivit nästintill komiskt numera hur det ordet kastas runt. Vilket i sig är ganska sorgligt, eftersom de som faktiskt är rasister klarar sig undan relativt mycket enklare utan att bli stämplade och uthängda. Rätt svår fråga det här, fascism skall inte tolereras på något plan, men samtidigt kallar vissa politiker nästan 25% av sveriges befolkning för rasister. Intressant

  • SkönJävel

   Skitsnack, han kallade aldrig floyd för monkey. Sluta hitta på saker o sluta trolla.

  • Totte

   Den enda som är racist är äckel-Floyd: https://www.youtube.com/watch?v=zjiV0hCUpSQ

  • https://www.youtube.com/watch?v=ScjdwjXzL2w leosutthiprapa

   Du tolkar som en pk fanatiker. Det trodde jag inte om dig.

  • maria kanta

   Om du vill se en bra film med den bästa kvalitet du kan börja här 123SVENSKAFILMERHD2017.BLOGSPOT.SE
   det är där jag brukade se

 • P4P

  Mcgregor må vara knäpp och ha brister, men att han skulle på något sett vara rasist är ju bara löjligt att påstå.

 • Val Venis

  Världen går mer och mer mot ett samhälle där man snart inte ens kan nysa utan att någon skriker att den blivit kränkt. Conor låter väldigt ärlig i sitt uttalande att han inte menade på det sättet som nu vissa tolkar det och tycker att man ska acceptera det istället för att dra till med rasistkortet. Skulle det återkomma, ja då kan man diskutera det…

 • Hendricks

  Så Conor blev intervjuad igår och då bestämmer ni er för och göra ungefär 5 olika inlägg om saker som han nämnde i intervjun istället för ett enskilt? Börjar bli lite väl mycket Conor känner jag :D

 • Ashkan De Lavar

  Alla vet att Conor inte är rasist. Allt för att väcka uppmärksamhet för att sälja fighten. Allt detta sker i ett ”samarbete”, både Floyd och Conor är promoters. Dom är endast foes under Max 36 min.

  • Fayterz

   Ashkan kan sin sak.

 • Perra

  Svårt att inte vara rasist i dagsläget. Säger du något till/om en svart man är du rasist. Säger du inget om/till personen exkluderar och negligerar du svarta och är även då rasist.

  Psykfallen som känner sig kränkta över precis allt bör bara ignoreras. Det går aldrig att göra något som gör de nöjda. De är som en parasit som lever och frodas av missnöje och att skuldlägga andra. Bara att ignorera!

  Floyd är en jävla råttapa och jag hoppas Conor knockar honom.

  • Brown pride

   Detta är kimura o inte nordfront

   • Calle

    Om vi vänder på det vad vill du åstadkomma med ditt trollande? Vilken typ av värld vill du leva i? Hur vill du detaljerat att samhället ska se ut? Jag är sjukt nyfiken. Du parasiterar verkligen på människor genom att gå runt och upprördhet som din alldeles egna hobby. Jag tror innerst inne inte att du vill begränsa folks rätt att kommunicera, censurera men det är det du försöker göra.

    • Brown pride

     Eftersom det är ett mma forum så kan vi väl hålla det där. Nu va ju detta inlägget så svagt förknippat med Conor och mer ren rasism så då tyckte jag att nordfront vore bättre. Sen va det inte jag som tog bort inlägget. Jag är ganska nöjd annars att få leva i denna värld, klart att den kan bli bättre på vissa ställen. Inget illa menat men jag är varken nyfiken eller intresserad på hur du ser på samhället eller vilken insyn osv man ska ha.

 • Klundber

  Du ser ju hans användarnamn,
  Han skriver ju aldrig korta kommentarer skit i att läsa hans utläggningar.
  Jag personligen tycker dem är väldigt roliga.
  Han tror ju verkligen på det han skriver.
  Att störa sig på honom och orka lägga tid på att svara han är i min bok bara konstigt.

Fler Nyheter: