17 June, 2024
Nyheter

Conor McGregor ryktas ha erbjudit sexbrottsoffret 10 miljoner kronor för att undslippa rättegång

Av

Izabelle

23/10/2019

Det är inga lugna stunder för irländaren Conor McGregor. Nu har det uppdagats att stjärnan försökt muta det påstådda offret med en miljon dollar, ca 10 miljoner kronor, för att dra tillbaka anmälan om sexuella övergrepp.

Tidigare i år anklagades McGregor för sexuella övergrepp då en kvinna påstod sig ha blivit våldtagen i en bil utanför ett hotell i Dublin strax innan jul 2018. McGregor nekar till anklagelserna.

10 miljoner kr för offrets tystnad

Åklagarmyndigheten (Director of Public Prosecutions) granskar just nu fallet och planerar vilken dag som helst att besluta om stjärnan åtalas eller inte.

Enligt källor till The Sun ska McGregor ha erbjudit offret pengar men tackat nej. Nu väntas ett nytt bud från irländaren i hopp om att undslippa en rättsprocess. Det poängteras även att McGregor inte gör detta i form av skuld, enligt källor.

An offer of €1m has been made but it was flatly rejected by the victim who has refused to withdraw the ­complaint.

The file is still with the DPP and a decision is expected very soon.

The victim in this case has claimed there was a high level of violence used in this attack and the DPP will take time in examining the evidence before a decision is made.

Tvingades till sex i bil

Kvinnan som är i 20 årsåldern, kontaktade den irländska polisen för 10 dagar sen och meddelade att hon har blivit ”tvingad” att utföra sexuella handlingar av McGregor.
Offret besökte sjukhuset efter brottet för undersökning och hävdar att stjärnan våldfört sig på henne i en bil på parkeringsplatsen utanför hotellet. Även vittnen som befann sig i närheten kommer att förhöras.

The star was out with a number of people and this included a few young women.

Enligt ett vittne ska McGregor varit ute med ett större gäng och bl.a några yngre kvinnor.

Man granskar även kameraövervakning från kvällen som visar hur kvinnan befinner sig och socialiserar vid bilen bland McGregors vänner.

McGregor besöker Ryssland nu i veckan för en presskonferens med UFC och många spekulerar ifall irländaren planerar en ’come back’ eller ej.

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök