Henry Cejudo Conor McGregor

Video Conor McGregor lägger upp ny träningsvideo – sågas av Henry Cejudo igen

Ralph Nordahl

UFC-stjärnan Conor McGregor (22-6) ser ut att läka väl efter  förra sommarens benbrott. Detta förändrar dock inte att han fortsätter häcklas av Henry Cejudo (16-2).

Conor McGregor lägger upp nya klipp inför comebacken

Förra juli bröt McGregor benet i trilogimatchen mot Dustin Poirier vid UFC 264. Sedan detta har irländaren befunnit sig på sidlinjerna och han har siktat in sig på att återvända senare i år.

Under de senaste månaderna har McGregor regelbundet lagt upp videos från sitt gym där han gett uppdateringar om sin rehabilitering. Under helgen delade han ännu ett par videos där han jobbar på sin boxning och alla tecken pekar mot att McGregor inte är långt ifrån en återkomst.

Så fort McGregor delar någonting så är fans och kritiker snabba med att svara och många i hans kommentatorsfält menade att irländaren laddade sin jabb för mycket och behövde vara mer flytande. Detta var kritik som McGregor avfärdade:

Sågas återigen av Henry Cejudo

Cejudo som kallat sig själv för den främste atleten i kampsportshistorien har länge deltagit i ett Twitterkrig mot McGregor där han valt att såga irländaren så fort denne lagt upp en träningsvideo. Denna helgen var inte ett undantag:

McGregor har ännu inte besvarat Cejudo som även han förbereder sig för en comeback efter att inte ha fightats på två år.

-6
Dana Sad
Dana Happy
neil magny ufc liverpool
UFC Vegas 57: Resultat och höjdpunkter från nattens gala
kimura
Hett
Arman Tsarukyan Mateusz Gamrot 2
UFC Vegas 57: Mateusz Gamrot och Arman Tsarukyan bjöd på en underhållande fight
kimura
Hett
Alexander-Gustafsson-UFC
Tränaren berättar varför Alexander Gustafsson återvänder till lätt-tungvikt
kimura
Hett
Weili Zhang Mackenzie Dern
Mackenzie Dern vill fightas mot Weili Zhang om interimtiteln
kimura
Hett
Jared Cannonier Israel Adesanya
38-årige Jared Cannonier inte orolig för åldern inför Israel Adesanya-mötet
kimura
Hett