17 June, 2024
Nyheter

Conor McGregor siktar på Hollywood & WWE-karriär

Av

Izabelle

24/10/2019

Conor McGregor var under gårdagen i Kiev, Ukraina för en pressträff anordnad av bettingsidan Parimatch, där han blev tillfrågad av lokal media vad stjärnan planerar för framtiden. Vad sker när McGregor väl lägger handskarna på hyllan, för gott?

Den före detta fjäder- och lättviktsmästaren Conor McGregor har inte besökt oktagonen sedan oktober 2018 där han förlorade i fjärde ronden via submission , mot världsstjärnan Khabib Nurmagomedov. Tiden efter förlusten har varit en riktig berg- och dalbana för McGregor. Irländaren blev avstängd av Nevada State Athletic Commission som konsekvens efter tumultet på UFC 229 och har även varit involverad i flertalet brottsfall sedan dess.

Vi vet sen tidigare att McGregor söker en re-match mot mästaren, Nurmagomedov, men i dagsläget finns inga garantier till att få den match han vill då Nurmagomedov anser att Tony Ferguson är den som förtjänar nästa titelchans. UFCs president Dana White berättar att McGregor troligtvis är tillbaka tidigt 2020.

Tidigare har vi sett McGregor medverka i diverse filmproduktioner och är det någonting vi kan ta med från McGregor uttalande är att han tänker på sin tid efter UFC-karriären.

Skribentens kontakt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök