“”

Conor McGregor skulle gå match under UFC 219 – blir avlägsnad

conor-mcgregor-ufc28

UFC hade planerat att den irländska superstjärnan Conor McGregor skulle gå match under UFC 219. Men de planerna verkar ha grusats efter irländarens senaste utspel under Bellator 187s bur-incident. ”Association of Boxing Commissions” VD Mike Mazzulli, kommer granska ärendet och ser väldigt allvarligt på saken. Mazzulli själv har sagt att irländaren inte kommer att deltaga under UFC 219, trots att UFC själva har försäkrat honom att de kommer ta han dom saken. Genom MMAJunkie sade Muzzulli följande.

Mr. McGregor was planned for Dec. 30 card, but he will not be fighting. They’re basically going to sanction him on their end. I’m still waiting to hear what they plan on doing. My understanding is that he was scheduled to fight Dec. 30, and he will not be fighting this year. That’s one step. The second step is I reached out to the (commissions) that presently have him licensed. Of course, they’re fully aware of what he did.

Ni kan läsa mer om bur-incidenten med McGregor under Bellator 187 här.
Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.
 • jari edvardson

  haha det var ju precis det han ville,,,det går ju inte att gå match om man svirar runt.
  man måste ju byta om och träna åxå.

 • Miyagi remember

  Ducka han Tony eller är det motivationen? Kanske både och.

 • Gunnar Gråskägg

  Bra gjort!

  - Hoppas kommissionerna gör ytterligare och ger honom en kännbar avstängning om det är möjligt.

 • Krille Krokodil

  Stäng av honom ett par år och folk kommer glömma hans namn på nolltid.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Perfekt sätt att skapa en hype och ett intresse kring sig själv. Han kommer gå fight i slutet av året mot Tony och kommer ha skapat tillräckligt med hype för allt och alla att fråga alla möjliga frågor.

  • Gulden

   Jo, tjena. Hans plan är antingen:

   1. Störa Tonys uppladdning inför titelfight likt han gjorde med Diaz inför returmötet.

   2. Få Tony att möta Gaethje eller till och med vem som helst så att han kan gå en till uppvisningsmatch.

   3. Bli av med bältet utan att förlora det. En skandalomsusad fighter som kanske återtar titeln säljer bättre och i bästa fall torskar Ferguson mot Gaethje – som bara fightas stående.

   Oavsett är det mest pinsamt och bäst hade varit att låta honom få jobba sig upp till en titelfight eller att låta Khabib rida honom som en liten gris i fem ronder.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Time will tell. Khabib måste klara av sin 50/50 fight mot Barbosa först.

   • yuri_denisov

    Yes, precis some holloway say, ofcourse im not the money fight, this guy fight exhibition fights

  • Ithinkyoureallfuckedinthehead

   Jag tror inte att du har insett vem Mike Mazzulli är. Detta är killen som sätter reglerna och som förväntar sig att de efterföljs. Det är ingen som UFC vill bråka med och framförallt inte nu när de vill slå sig in i boxningsvärlden.

   Kort och gott; Conor valde fel event att flippa ur under.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Jag tror inte det.

  • jari edvardson

   fantasier

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Vi får se

  • Gunnar Gråskägg

   Hypen och suget efter en fight mot Ferguson fanns redan. Det var en sund hype som baserades på det sportsliga.

   Han skapar inte mer hype eller intresse genom att bete sig som han gjorde i Dublin. Tvärtom.

   Antingen är han en idiot vars idiotiska beteende förstörde möjligheterna till en fight som ”alla” ville se.

   Eller så vill han inte möta Ferguson och sabbade typ medvetet fighten genom att va ute o festa o göra kaos.

   Vet inte vilket alternativ som är värst.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Hypen fanns men men nu mer än någonsin. Finns alltid det där lilla extra att krama ut.

    Rädd för att möta Tony och leta en utväg????? Hahahahahaha inte en chans på jorden.

    Du kommer se att fighten blir av och att möjligheterna inte är slut.

    • Toske

     Du får slut nu xD
     Vi fick se redan flera gånger hur kunnig du e o hur mycket du ”visste” om framtida matcher.
     Sluta skriva på så sätt som att du vet vad som kommer hända i ufc i framtid. Speciellt om conors matcher o hans liv. Du börjar bli jobbig med dina predictions. Alla kan gissa rätt nån gång.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      +80% rätt i en sport som MMA är grymt facit om du frågar mig.

  • yuri_denisov

   Du är så vidrig som inte kan stå till svars för något du säger, outta dig då om du inte har något problem? Om jag va din pappa så hade jag låst in dig för längesen, fulla restriktioner

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Ok

 • Airmaxmedia

  Det här straffar ju ekonomiskt sett mest UFC och Tony Ferguson om det var den fighten som var inplanerad dom behöver Conor, Conor behöver inte dom.

 • FlyLikeAnEagle

  Så frågan är nu om man ska vara konspiratorisk nog för att tro att Conor medvetet ser till att bli avstängd för att (återigen) slippa ett titelförsvar eller om han bara är genomtrasig som människa?

  • Cogo

   Sägs vara en riktig Colatorsk… Tror inte han fixar kändisskapet och alla pengar. Han kommer bli pank nerpundad och sitta inne inom 5-10 år.

   • Airmaxmedia

    Coca cola eller? haha, finns det några bevis att han är kolatorsk eller är det bara fjortisrykten.

    • Marsman

     Wow, efter din kommentar så funderar man på om du är helt efterbliven eller bara vilse; flyingeagle ovanför misstänker grovt att han är en kola torsk, och har en historia av missbruk..

     Så gör mig en fantastisk tjänst – titta dig i spegeln och använd frågeställningen ” Är jag tillräckligt vuxen när jag försöker klanka ner på vad jag tror är tonåringar? ” Jag är rätt övertygad om att Cogo är runt 30 eftersom hans profilbild hänvisar till en tecknad figur som kom på 80-talet.

     Du vet väl kanske inte att de flesta har en väldigt speciell meningsuppbyggnad, det blir nästan som ett fingeravtryck;

     Din osäkerhet skiner som ett tomtebloss när du lägger ”haha” efter varenda idiot kommentar du kommer med; jag ska var helt ärlig; du är jävligt tråkig, du gör dig rolig på andras bekostnad och jag tycker du är en ……… till människa – men det visste du nog redan om.. Hoppas du har tillräckligt med pengar för att köpa dig vänskap, för jag har jävligt svårt att se att någon är din vän frivilligt..

     Ha en fin dag ditt jävla avfall..

     • Marsman

      Marsman är tillbaka, lika mycket fjant som alltid. Hårda ord för att komma från en person som bor hemma med mamsen och lever på socialbidrag. Riktig internet krigare haha.

     • Marsman

      Det tragiska i alla dina inlägg är att du använder Marsman som alias; jag tror nog inte du själv inser hur tragiskt det egentligen är.. Jag finner det komiskt att en person som sitter någonstans använder ett alias som jag använder på kimura – Jag tror nog inte riktigt du förstått än att jag inte bryr mig nämnvärt om personliga påhopp, hade det spelat någon roll för dig om jag bott hemma hos mamsen och levt på soc? bara nyfiken?

      Det känns ungefär som cosplay – Någon annan spelar en karaktär man antagit på ett internetforum för att personen tycker att – jag vet faktiskt inte.. Jag tycker jag är en ganska hemsk individ; för att en person ska ta över ett alias av en hemsk individ så måste det faktiskt den personen vara en väldigt udda individ..
      Är du udda? Dagdrömmare? Önskar du att du vore någon annan?, bara nyfiken..

     • Styrbjörn

      Men vänta lite, du har ju bara gästnickat Marsman, han har kontot. Är inte du bedragaren?

     • Marsman

      Man kan väl se det på det sättet också – Jag vet inte vad hans intention är egentligen är..

      Jag kanske ska ta ett mer vuxet ansvar och vara lite mer förstående, rätt svar här är egentligen att positivt förstärka den tidigare kommentaren och nonchalera den andra..

      Även fast jag ogillar honom så kanske man inte ska agera i något slags utbrott, finns alltid en bakomliggande orsak till varför någon gör som den gör, å med tanke på min utbildning så ska jag nog förstå mer än de flesta..

      Jag tänker däremot inte be om ursäkt för mitt agerande, även om det var helt ut kontext – Nonchalera är rätt svar, och ska försöka göra rätt för mig hädanefter.

     • Styrbjörn

      Men varför gör du inte ett eget konto bara? Eller har jag missat något? Du verkar ju vara en förnuftig människa, är det inte lite konstigt att glida runt på ett gästnamn som är likadant? Ger onekligen upphov till förvirring.

     • Marsman

      Hade ett och det var Marsman – men valde att avsluta det, kommer nog inte göra ett till disqus konto

     • Marsman

      Du fattar inte heller det jag menar med meningsuppbyggnad, det är som ett fingeravtryck, att man byter alias under 1 minut spelar nog väldigt lite roll.. Jävlar va trasig du är..Jag hoppas verkligen du är en tonåring, om du är vuxen, fy fan.. Då har samhället misslyckats..

     • Marsman

      Samhället har redan misslyckats kolla på dig haha. Dags att flytta ifrån mamsen snart nu va? Jupp vuxen ålder och bor hemma med socialbidrag, du måste verkligen vara misslyckad din stackare.

     • Marsman

      =)

     • Airmaxmedia

      Ok sorry, men varför skulle han vara kolatorsk som om någon här på kimuras kommentarsfält har en aning om hur det är att vara Conor Mcgregor.

    • Cogo

     Titta på honom. Hans ryckningar och ansiktsuttryck. Bara skriker kokain.

   • Richierichierich

    Pank och nerpundad är iaf 2 av 3. Han kör på tok ‘för hårt.

 • Eric

  Så lite mer än en månad innan match går han ut och blir full och hög? Han kan inte ha varit så sugen på matchen mot Tony.

  • FlyLikeAnEagle

   Jon Jones fyllde 30 år 10 dagar innan sin fight mot DC och det hetaste spåret gällande Jones positiva drogtest gör nu gällande att han ska ha festat och tagit kokain under sitt 30-årskalas. Så motivation eller att man bara gillar att doppa nosen i pulver. Kokain är sjukligt beroendeframkallande och så fort det kommer fram så kan man inte säga nej. Har själv varit ren i över 8 år men har fortfarande stunder då suget efter en lina är enorm. Så det är mer min teori att han tagit en öl eller två. Någon har viftat med påsen och vips så är han där. Man brukar säga att när spriten går in går omdömet ut. Men när kolan går in då är du slut.

   Kokain späds alltid ut och man försöker hitta så billiga medel som möjligt att späda ut med.
   Tydligen ska det vara vanligt att kokain späds ut med väldigt billigt kreatin från Asien som är kontaminerat med just Turinabol.
   Om så är fallet så förklarar det varför Jones klarar alla tester fram till fighten men inte det som tas 10 dagar efter hans 30-årskalas.
   Så det är inte alls säker tatt Jones har dopat sig medvetet.

   • Coyote

    Lite OT, men, hur var det att ta sig ur det? Ren viljestyrka, eller med hjälp?

    • FlyLikeAnEagle

     Hård skrivet så var det att sluta eller ta livet.
     Jag fick sådan ångest när skiten gick ur kroppen så jag pallade inte att fortsätta. Haft många gånger då jag har sjukanmält mig på måndagen efter en hård helg för att jag inte klarade av att ta mig ur lägenheten pga all ångest.
     Jag insåg också snabbt att jag associerade alkohol tillsammans med droger så jag valde också snabbt att sluta dricka och därför blev det ”enklare”.
     Gäller att hitta något som ersätter ruset med något annat som uppfyller sinnet.
     Och nu när jag har lämnat det bakom mig inser jag hur smutsigt det är att använda droger så jag skulle aldrig gå tillbaka även fast suget om ruset finns där.

     • yuri_denisov

      Kan instämma där, ladd är fruktansvärt påtagligt, det bästa och sämsta som finns!

     • Coyote

      Kul att höra, bra jobbat!

     • Marsman

      nota bene

     • Styrbjörn

      Jag känner igen det där, inte för min egen del men jag har haft kompisar som har haft problem med det. Det är en jävla kraftfull drog som suger in dig, mycket värre än heroin av vad jag har förstått det.

      Men oavsett så tycker jag det är starkt och snällt av dig att lägga ut det så här inför alla bara för att informera. Det ska du ha en eloge för, med tanke på att det är ungefär 50/50 på att man blir attackerad när man sticker ut nacken här. Skulle tippa på att 30% av oss på sidan är genuina rövhål. Hatten av till dig, tackar!

Fler Nyheter: