Nyheter

Conor McGregor slutar med MMA – gĂ„r i pension för tredje gĂ„ngen

Conor McGregor UFC

Den irlÀndske superstjÀrnan Conor McGregor meddelar att han lÀgger handskarna pÄ hyllan! 

Conor McGregor gÄr i pension via Twitter

Den forne dubbla UFC-mÀstaren Conor McGregor slÀppte bomben under söndagsmorgonen, kort efter att huvudmatchen pÄ UFC 250 hade avslutats. I ett pÄ sitt officiella Twitter-konto skriver irlÀndaren att han bestÀmt sig för att pensionera sig frÄn kampsporten. Vidare sÄ tackar han för alla fina minnen.

Tredje gÄngen McGregor gÄr i pension

Detta Ă€r inte den första gĂ„ngen McGregor meddelar att han gĂ„r i pension. I mars förra Ă„ret gick stjĂ€rnan ut och gjorde samma sak pĂ„ Twitter, dĂ€r han precis som nu skrev att han lĂ€mnar sporten för gott. Den gĂ„ngen varade inte pensionsplanerna sĂ„ lĂ€nge. McGregor meddelade i slutet av förra sommaren att han skulle Ă„tervĂ€nda till buren, och i slutet av Ă„ret var han inbokad för en match mot Donald ”Cowboy” Cerrone.

TÀvlat i över 12Är

Den nu 31-Ärige McGregor har tÀvlat som proffs i över 12 Är nu, dÀr han hunnit gÄ 26 MMA-matcher, varav 22 har varit vinster. IrlÀndaren har Àven hunnit att gÄ en boxningsmatch, mot ingen mindre Àn mot den forna vÀrldsmÀstaren Floyd Mayweather. McGregor kunde dock inte rÄ pÄ den obesegrade boxaren utan förlorade matchen via TKO i den 10:e ronden.

Tror ni att kommer lÀmnat sporten för gott?

FöregÄende artikel

Joe Rogan tror inte pÄ Conor McGregors pensionering

NĂ€sta artikel

UFC 250: Amanda Nunes besegrar Felicia Spencer

Skriven av

Jaser Davari

Relaterade Artiklar

Sök