UFC

Conor McGregor stöttar fajter efter allvarlig skada under träning

Conor McGregor

UFC:s tidigare dubbelmästare Conor McGregor visar nu sitt stöd till MMA-proffset Ryan Curtis efter att den sista råkat ut för en allvarlig skada.

Conor McGregor – ”Han har en ung dotter och behöver vår hjälp”

Den irländska MMA-scenen samlas för att stödja en av sina egna, i behov av stor medicinsk och ekonomisk hjälp. Proffsflugviktaren Curtis har nyligen drabbats av en bruten rygg, bruten nacke och skadad ryggrad under ett träningspass och har förlorat användningen av sina armar och ben, enligt ett GoFundMe-konto som har skapats i hans namn. Curtis har bland annat tävlat i den Englandsbaserade organisationen Cage Warriors och står med ett totalt matchfacit som lyder 6-4-0.

Curtis förväntas tillbringa minst fem månader på sjukhus, följt av ytterligare tid med ett specialiserat team, och det finns ingen exakt tidsram för behandlingen. För närvarande befinner han sig på intensivvårdsavdelningen och hoppas flyttas till ryggavdelningen när förhållandena tillåter det.

Via en video på X (tidigare Twitter) skickar McGregor en länk till Curtis GoFundMe-konto, samt ett stöttande meddelande.

Sending my support and well wishes to Dublin MMA fighter Ryan Curtis after suffering life changing injury in practice. Here is a link to his go fund me , he has a young daughter and the family needs our support

Enligt uppgifter från insamlingar har McGregor skänkt 257 000 SEK till Curtis och fajterns familj. UFC:s tidigare dubbelmästare återvänder till buren i sommar och kommer möta Michael Chandler i sin comeback.

Även som namn John Kavanagh och  Leah McCourt och visat sitt stöd åt Curtis.

Föregående artikel

Jim Miller med udda önskan till Bruce Buffer inför UFC 300

Nästa artikel

Magomed Ankalaev om en match mot Alex Pereira

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök