980x240-ohmbet

Conor McGregor tänker fortsätta med både MMA och boxning i framtiden

conor-mcgregor-eddie-alvarez-ufc-205

Ända sedan matchen mellan boxningsstjärnan Floyd Mayweather och UFCs mästare i lättvikt Conor McGregor blev officiell har det spekulerats i om McGregor kommer återvända till MMA efter en sådan stor match.

McGregor har varit tillbakadragen angående ämnet men det ändrades under fredagens öppna träning. På frågan om hur han tänker på sin karriär efter matchen svarar McGregor att han tänker fortsätta med både boxningen och MMA (via MMAJunkie):

I love the sport of boxing. Boxing has been dear to my heart my whole, entire life. I will contend in boxing bouts going forward, and I will contend in mixed martial arts bouts going forward. I will rule both with an iron fist, and that’s where my mindset is.

McGregor väntas tjäna uppemot 75 miljoner dollar på boxningsmatchen mot Mayweather. I jämförelse sade McGregor förra året att han skulle tjäna runt 40 miljoner dollar på tre UFC matcher under 2016.

Eftersom matchen mellan McGregor och Mayweather blir så lukrativ och väntas slå ekonomiska rekord är det inte orimligt att McGregor fortsätter inom båda sporterna. Dock kommer han fortfarande vara under kontrakt med UFC vilket kanske skulle kunna sätta käppar i hjulet för hans planer.

Det tog UFCs VD Dana White månader att till slut tillåta McGregor gå match mot Mayweather. Efter att matchen blev officiell har White sagt att han förväntar sig McGregors återvändo till oktogonen i UFC och har även sagt att McGregor skulle vilja möta Khabib Nurmagomedov i Ryssland, något som McGregor senare har sagt att han vill.

McGregors planer kanske inte heller är bundna till att själv gå boxningsmatcher. Hans nybildade företag, McGregor Sports and Entertainment, har funnits bredvid Mayweather Promotions genom hela uppbyggnaden till matchen.

Kanske kommer McGregor agera manager åt andra boxare i framtiden?

We’ll see where it goes. The future looks bright.

Här kan ni se hela intervjun (via MMAJunkie):

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • HerrObjektiv

  Snubben har lagt fightingvärlden i bakfickan. Sjukt hur en individ kan komma in och ta över hela skiten och förvandla alla andra till marionettdockor. Sista slutklämmen blir att inte bli råknockad av floyd och hålla ut iaf 5-6 ronder. Inom MMA finns bara en enda utmaning kvar, vinna mot vinnaren av Tony vs Khabib.

  • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

   Nej finns Woodley och vinnaren av Holloway vs Edgar också. Sen finns Diaz nr 3 och en återvändande GSP i 170. Utmaningar och alternativ finns det gott om.

   • HerrObjektiv

    Alternativ finns det väldigt gott om, går att sy ihop vad som helst i princip. Dock bara en fight som gör hans MMA karriär komplett och det är Tony/Khabib där båda fighters erbjuder något han inte stött på tidigare.

    • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

     Woodley anser jag gör det mycket mer komplett, också en fighter han inte stött på förut och i en högre viktklass och en faktiskt bättre fighter än både Tony och Khabib.

  • Flash_is_still_here

   Nej nej, det finns fler utmaningar än så.

   Bland annat att försvara en titel för första gången någonsin trots titelinnehav i 1½ år+

 • Batman

  Jag gissar att Conor möter Nate Diaz på nyårsgalan i Vegas i december i år. Med Jones vs Alex som co-main!

  • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

   Vore kul. För om Khabib möter Tony i November så lär ingen av dessa två oaktiva fighters vara redo att möta Conor i December. Det roliga är att Conor kanske hinner gå om bältet i 170 mot Woodley efter denna fight och innan Khabib vs Tony händer. Nu har Tony och Khabib varit så inaktiva att de förtjänar inte en titelfight förrän de möter varandra och vinnaren där får fighten mot Conor. De snackar om att Conor stannar upp divisionen men de som gör det på riktigt är ju Khabib och Tony. De har schemalagts för att mötas 3 gånger men de har dragit sig ur, deras fight handlar om ett bälte ändå blir den inte av, de möter ingen annan och kallar inte ut någon annan heller när de inte kan möta varandra och Khabib fightades i samma kort som Conor och Tony innan, ändå kommer Conor hinna gå fight i boxning och en fight i MMA medans det fortfarande är tveksamt om Khabib vs Tony ens blir av. Därför förtjänar det att bli Conor vs Diaz 3 eller Conor vs Woodley om 170 bältet och sist men inte minst Conor vs Holloway 2 eller Conor vs Edgar om 145 bältet.

   • jari edvardson

    njaaa…. khabib är rankad högre,misstänker att conor inte vill möta honom för hans stil passar conor väldigt illa och blir inte lättsammare om fighten skulle gå i moskva.

    • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

     Conor knockar Khabib i första och Tony i andra. Dessa två är enkla fighter för honom. Däremot så kommer Tony plocka isär Khabib bit för bit så Khabib kommer bli rätt så irrelevant efter att han mött Tony och förlorat stort.

     • jari edvardson

      en rktig glidning
      du vill inte,conor vill inte.. möta khabib.han skulle sannolikt bunta ihop conor till ett litet sprattlande paket,,ryggläge är conors svaghet.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Conor hamnar inte i ryggläge mot Khabib, han håller avståndet och med tanke på att Khabib inte har något som helst hot i det stående gamet då behöver inte ens Conor oroa sig för någon overhandright. Den som vill veta hur Conor vs Khabib slutar ska kolla på Whittiker vs Jacare. Den som vill veta hur Tony vs Conor slutar ska kolla på de dominerande stunderna som Conor hade i fight 1 och 2 mot Diaz men skillnaden är bara att Tony inte kan ta emot det Diaz tog emot men han är tuff därför ger jag honom tills rond 2 sen är det över.

     • Ric _Ohet

      Förlorade inte Conor mot Diaz?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Jo första fighten. Din poäng?

     • jari edvardson

      han förlorade mot diaz i första,,diaz hann inte klämma åt runt halsen för en,,,kejsaren klappade förtvilat,,hans markförsvar är på nyböjarnivå helt utan kämpartakter som många visat upp,och det kommer att bli hans fall förr eller senare…va dä nå mer ??

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Titta på mitt svar till Ric_Ohet.

      Men jag håller med om att hans försvar när han väl hamnar på rygg inte ser bra ut. Men det han har blivit mycket bättre på är att inte hamna i backen vilket han visade fint mot Eddie. Han håller avståndet bättre och blivit starkare på att ta sig ut från grepp och clinch i stående positioner. Men jag tror att han kommer få en solid grund i hur man försvarar sig på rygg. Han lär sig snabbt och tränar hårt.

     • Marsman

      Lättare att träna ett bra TDD än att lära sig försvara ifrån rygg, han drunknar.. Han blir bättre på det han redan är bra på, och fixar småsaker som han vet att han är dålig på..

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Mycket möjligt att du har rätt.

     • John

      Khabib är en mardröm för Conor. Mot Tony har Conor en hyfsad chans, tror dock att om Tony får det till en lång match så kommer han få Conor att gasa och se amatörmessig ut. Mot Kabib måste Conar avsluta snabbt, när Khabib är på väg in. Lyckas han inte med det så blir det en jobbig (men inte allt för lång kväll). Får verkligen hoppas att han har förbättrar sitt takedown försvar sedan Mendes-matchen.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Du kommer inte få se Conor vs Khabib för att Khabib kommer förlora mot Tony.

     • John

      Fotisen trollar ju bara, kan han inte vara seriös. Skrattar bara när jag läser vad han skriver

     • Ric _Ohet

      Conor hamnade i ryggläge mot en Mendes som inte var tränad, inte hade kondition mer en ½ rond (Mendes gjorde det för pengarnas skull) Conor hamnade i ryggläge mot en Nate som de flesta säger är knappt topp 15.

      Ditt svar är ju idiotiskt!!!!

      https://uploads.disquscdn.com/images/d0feecba27de237b9c853f23df456456c03d929ecf2f802a425744d2f655d189.jpg

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Ja men fast än Conor förlorade så hade han dominerande stunder i rond 1 och typ halva av rond 2 innan han blev för trött. Dom där slagen han fick in på Diaz kan inte Tony ta det garanterar jag. Det är min poäng.

      Conor har utvecklats och lärt sig väldigt mycket av den där Chad Mendez fighten, därför hade Eddie absolut ingen chans även fast han är en erkänt grym brottare. Dvs ingen chans att ta ner eller ens komma nära honom.

      I första fighten när Conor i rond 1 hamnade på rygg mot Nate så svepte han runt Nate och tog top position. Men sen i andra ronden va han för trött. I fight nr 2 så hamnade han på rygg i sista 15 sekunderna av rond 5. Så du är inte objektiv i ditt skrivande.

     • Lol2k

      Eddies gameplan var att använda sparkar Inga nedtagningar han gjorde inget av de, känslig kille de var publiken som knocka honom. Tony är en helt annan fighter än Nate. Både Tony och khabib kommer köra över Conor frågon är om han vågar möta de.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Tony är en sämre variant av Nate i det stående gamet men han tror att han har bättre stand up än vad han har. Men Tony är tuff så därför jag honom 2 ronder mot Conor. Khabib är för ensidig och fighten mellan Khabib vs Conor kommer se nästan identisk ut som Whittiker vs Jacare bara det att Khabib blir avslutad i första ronden.

     • Lol2k

      Tony är inte alls en sämre variant
      Nate är en långsam striker han har en bred stance . Tony har en thai stance och är snabb . Conor lever på counter slag Nate var en perfekt motståndare för honom så länge de var ståendes en långsam striker mot en snabb counter striker . Mannen jämför inte jacare med khabib pinsamt .

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Du kommer bevittna med dina ögon det är bättre.

     • Lol2k

      Yes we Will ;)

     • John

      DU är ju helt bakom flötet!

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Jasså det tycker du.

     • BenRangel

      Inte lika säker på Khabib längre. Han gillar att ta ned motståndaren mot buren. Men då måste han pressa framåt, och mot Conor tror jag inte han kan göra det. Tror inte hans standup duger. Jag tror han skulle behöva vänta rätt länge på ett bra läge och ta för mycket stryk under tiden. Tänker mig som första minuten mot MJ fast med mycket bättre träffar. tror det är Khabib som kommer bli pressad bakåt, likt Alvarez.

     • Lol2k

      Kan vara så men jag tror khabib tar ner Conor vart han vill mot buren eller mitten. Tänk på att khabib hade inte fightats på länge när han mötte MJ. Jag är inte imponerad utav Conors insatser i fjäder vikt alldeles för små för honom i volym. Mot Eddie var han han bra all creeds till honom men tycke Eddie tackades av publiken blev alldeles för känslig vek ifrån sin gameplan precis som AJ mot cormier

     • BenRangel

      Jo, tror inte Khabib får några problem att följa sin gameplan på samma vis som Eddie fick.
      Men det beror delvis på att Khabib är förutsägbar i det att hans gameplan *alltid* är att satsa på nedtagningar, vilket ju också kan straffa sig.

      Vi får se om han lyckas med sina takedowns.
      Men det som talar för Conor i matchen är förmågan att avsluta matcher.
      Tänker mig att även om Khabib får ner Conor så är han inte riktigt den som avslutar matchen jättesnabbt. Vinner han så kommer det vara genom att nöta ned Conor under flera ronder.
      Medan Conor däremot har en chans att avsluta honom. Och eftersom jag inte tror Khabib kan avsluta det på mindre än 3 ronder så kommer Conor ändå få några chanser.

     • Lol2k

      I mitt huved ser jag matchen där khabib gör allt för att komma nära Conor och ta ner honom och där Conor försöker hindra honom med slag . Lyckas Conor få in några klara slag så vinner Conor. Men lyckas khabib få ner honom så kommer han Grinda sönder conor och mata honom med slag och armbågar . Conor har inte direkt nån kondition . 50/50 match

     • John

      japp, gånger 2 enligt mig.

     • Lol2k

      Vet inte vem som är mer efterbliven du eller Conors öppna träning

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Det gör ont när den som lever i lögnvärlden inte kan svara på det jag säger när jag avslöjar lögnen för dig. Det gör inget. Du får en like av mig så kanske din frustration försvinner.

     • Lol2k

      Hahahaha fick min första goda skratt

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Bra där. Du får en till like

     • Herren

      Det här är det mest efterblivna jag någonsin läst. Så bara för att du har suttit uppe efter läggdags och kollat på Jacare vs Whittaker, dvs striker vs grappler. Så skulle Khabib vs Conor sluta likadant? Jag föreslår att du läser din text före du postar. Du verkar extremt efterbliven ibland.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Oj? Det där var väl lite väl onödigt? Ta bara inte i för mycket för då kan det hända att du skiter på dig. :) Nä men bortsett från skämtet då så tog jag upp ett exempel i Jacare vs Whittikker. Det handlar inte bara om striker vs grapler. Det handlar för mig om graplers som inte har många andra variabler än just grapling och där är Khabib och Jacare rätt så lika. De är båda fighters som verkligen ”bara” har sin grapling. Det gör så att de kan inte sätta upp fällor eller andra hot med stand up för att få till fighten dit dom vill. Så när det kommer en striker som är bra på takedown defence men viktigast av allt bra på att hålla avstånd och inte släppa in the grapler då får dessa ensidiga graplers enorma problem. Det är det jag ser Conor göra med Khabib och därför tog jag Whittiker vs Jacare som ett exempel. Så ta det lugnt med att kalla saker och ting efterblivet eller annat när du inte har koll. Va ödmjuk i ditt sätt att diskutera det är bättre för dig.

     • Herren

      Nu är ju Jacares specialitet just jiu justu, och Khabibs är Sambo. Men du kanske inte vet skillnaden? Jacare har inte den typ av brottning som Khabib besitter, men grapplingmässigt är det nog rätt så lika. Därav kan du inte jämföra de två, då de är helt olika fighters och dom är kapabla till olika saker.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Jag förstår skillnaden mellan Sambo och BJJ. Poängen ligger dock i att de har inga fällor i det stående gamet för att hota med så att de ska komma tillräckligt nära Conor. Det kommer vi få se främst när Khabib möter Tony.

     • John

      Poängen är att Khabib är grymma takedown och kan ta matchen till marken. Det var något Jacare inte kunde.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Han kan inte ta den till marken mot sådana som Conor han kommer ha samma problem med det som Jacare hade om han möter Conor. Men han kommer aldrig möta Conor för han kan inte vinna över Tony. Det är över för Khabib.

     • Marsman

      Kommer vi få se ditt ansikte som ”poster-boy till McGregor fan-club?” Helst i Borat utstyrsel

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Vem vet.

     • John

      Fotisen trollar ju bara…

   • Flash_is_still_here

    Dagen då du rycker huvudet ur röven och gnäller på Conor för att han 1½ år efter sin första UFC titel fortfarande inte försvarat någon titel så kan man ta din ”kritik” på allvar. Din grammatik kan man däremot aldrig ta på allvar.

    • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

     Ok vi säger så. Den enda legitima anledningen till att skjuta upp på titelförsvar är om man antar farligare, större och starkare utmaningar.

     • Voyeur

      Intressantare brukar du skriva… inte starkare.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Bra där. Lägg till det där

     • Flash_is_still_here

      Den enda legitima anledningen till att INTE försvara sin titel är om man är skadad eller helt lägger ner karriären. Allt annat kallas UNDANFLYKTER.

      fanboyism
      The collective outlook and behavior of a group of people concerning a subject (movies, games, hardware, comic book characters, etc.) which when challenged results in an antagonistic, passionate, and unreasoned response.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Du har din syn på saken och jag har min

   • BenRangel

    Tony kan dock inte anklagas lika hårt som Khabib. Man kan inte rå för att motståndaren inte dyker upp. (visst, han erbjöds en ersättare men då inte UFC va inte villiga att betala honom lika mycket så kan man inte klandra honom för att inte ta det nedköpet)

    • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

     Jo men gå vidare och utmana Barbosa eller acceptera Barbosas utmaning.

   • John

    Om Khabib och Tony är för inaktiva för att möte Conor, hur kan då Diaz förtjäna det? Förstår inte riktigt det. Diaz är dessutom 2 matcher upp i geme nams ögon. Han har redan bevisat att i WW är han den bättre fightern. I LW tror jag dock Conor har en chans.

    • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

     Skit i Diaz handlar inte om att han förtjänar den. Handlar mer om att straffa Khabib och Tony för inaktivitet. Conor kan möta Woodley om 170 bältet istället. Khabib vs Tony måste bli av, Khabib kan inte smita från den fighten hur länge som helst och om den inte blir av då borde Tony få möta Conor direkt eller så får han vara aktiv medans Conor möter Woodley.

  • walkofknockout

   Conor vs Nate 3 i all ära men det finns mer väsentliga fighter jag hellre ser. De är en bra matchup men en oväsentlig match ur betydelsesammanhang om du frågar mig. Sen tycker jag inte heller att det är värt att strö mer pengar över The Diaz brothers

   • John

    Conor vs Tony eller Khabib vore kul att se

    • walkofknockout

     Håller med eller vinnaren mellan de två. Tror att om Conor hade träffat khabib som Michael Johnsson stående gjorde så är det över innan khabib hinner ta ner honom dock.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Kung!

 • Flash_is_still_here

  Plocka titeln från mupp-dvärgen, han har ju ändå ingen intention att försvara någon titel

 • Ric _Ohet

  Det finns bara 1 fight jag tror att Conor vill återvända till UFC och en sista matchning. Det är om GSP vinner mot Bisping. Conor vs George skulle troligen vara den största superfighten i UFCs historia. Kan även tänka mej att efter en kort tids pension vill han ta bort det retliga 1-1 ”lika bra som Diaz stämpeln”…

  Och tror verkligen någon att UFC kommer tillåta att deras största ppv draw fortsätter med boxning?? Vakna upp folks ^^

 • John

  Egentligen så är det rätt väsentligt vem Conor kan slå eller inte slå, för han kommer inte att gå en MMA-match igen när han väl har börjat boxas.

Fler Nyheter: