Nyheter

Conor McGregor tillbaks i träning efter natten i häktet

Nya problem för ”The notorious”

Så sent som igår natt fick Conor McGregor (21-4-0) spendera ett antal timmar i häktet då han, efter en konfrontation med ett fan i den amerikanska staden Miami, gripits av polis. Enligt uppgift ska en person (med hjälp av sin mobiltelefon) försökt fota UFC-stjärnan, som då svarade med att ta telefonen och kasta den i marken. Efter att ”The notorious” kastat telefonen i marken ska han även trampat på den. McGregor misstänkts nu för rån och skadegörelse i samband med händelsen.

Borgenssumma

Borgen sattes till  12.500 dollar, vilket motsvarar ca 120.000 svenska kronor. Borgen får anses vara en liten summa för McGregors plånbok och om vi ska tro den video som Barstool Sports publicerat på sin Twitter har borgen betalats och McGregor har redan återvänt till den vardagliga lunken.

Nattlig joggingtur

På ovanstående video ses McGregor vara ute på en nattlig joggingtur strax efter att han har släppts ut är häktet. Om syftet med löpningen var att skingra sina tankar eller träna för en kommande fight låter vi vara osagt. Mcgregor, som fick 6 månaders avstängning på grund av sin inblandning i det kaos som skedde i samband med UFC 229, är i nuläget fortfarande avstängd. Straffet löper dock ut den 6 april och då skulle vi (i teorin) kunna se McGregor äntra oktagonen ännu en gång!

Föregående artikel

Den nye welterviktsmästaren , Kamaru Usman, opereras

Nästa artikel

Anthony Smith vill inte möta Alexander Gustafsson

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök