Conor McGregors movement-coach, Ido Portal, tränar för MMA-debut

idop

UFC:s lättviktsmästare Conor McGregor har med sina framgångar och sin berömmelse kunnat hjälpa de omkring honom att få möjligheter som de kanske annars aldrig skulle fått.

Ett bra exempel är Artem Lobov (13-14-1) som med ett record på 13-12-1 fick en huvudmatch mot topprankade Cub Swanson på UFC Fight Night 118. Ett annat exempel är McGregors Jiu-Jiutsu-tränare Dillon Danis som fick ett kontrakt med topporganisationen Bellator utan att ha gått en enda MMA-match.

Nu rapporterar sajten MMAmania att McGregors movement-coach Ido Portal tänker satsa på en karriär inom MMA. Det är än så länge oklart när, och i vilken organisation, Portal kommer göra sin debut, men det lär knappast finnas brist på intresse för hans tjänster.

 

Beträffande Conor McGregor finns fortfarande inga besked om när han kan tänkas återvända till oktagonen. Enligt Dana White kommer irländaren att bli av med sitt bälte lagom till att Tony Ferguson och Khabib Nurmagomedovs titelmatch går av stapeln på UFC 223, den 8:e april.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Kallen

  UFC borde boka Portal vs Diaz. Skulle va episkt.

  • vattenn

   och du tror Ido är på Nates nivå?

 • tojo77

  Härlig journalistisk neutralitet i denna artikel. Moahaha.

  • Stenansiktet

   ”Touch butt-fjollan Ida Porta ska tydligen börja med MMA” borde rubriken vara?

   • tojo77

    Funkar! Allt utan neutralitetsanspråk går fint.

    Nate’s titel hade kunnat vara något i stil med ”Conor’s touch butt buddy wanna fight. Get your ass back in the park, fool”

 • Asbestus Bonitas

  Fantastisk källkritik!
  1) Inget verifierat Twitterkonto
  2) Ido är en generalist, han skulle aldrig ”comitta” sig till endast en sak
  3) 99% av inläggen är MMA-relaterade

 • mygg

  Ibland undrar jag vilka det är som sitter och skriver detta. Vi har så många extremt duktiga atleter här i Sverige inom MMA men det täcks på en otroligt låg och amatörmässig nivå. Det är NI som har något att leva upp till i takt med att sporten växer och blir mer seriös. Bli seriösa eller starta en blogg rakt av och lägg ned detta.

Fler Nyheter: