Nyheter

Daniel Cormier kritisk inför Khamzat Chimaevs vänskap med Darren Till

Av

Hugo Lindström

04/04/2022
Daniel Cormier, Khamzat Chimaev och Darren Till

Daniel Cormier  (22-3, 1 NC) har höga förväntningar på Khamzat Chimaev (10-0), men känner oro inför dennes vänskap med Darren Till (18-4-1).

Cormier om Chimaev: Han ska vara ett mysterium

Khamzat Chimaev har på bara fyra matcher i organisationen blivit en av de absolut största namnen inom sporten. Nu har han karriärens i särklass största match framför sig. Nästa helg möter han den nummer två rankade Gilbert Burns i vad som mycket väl kan leda till en titelmatch för vinnaren.

På senare tid har Khamzat och Darren Till synts i media tillsammans efter att sistnämnde tränat på Allstars i Sverige. De två har kommit att kallas ”The Smesh Brothers”. Någon som inte ställer sig bakom vänskapen är före detta UFC-mästaren Daniel Cormier. Han tror att all exponering tar bort det mystiska och skrämmande som Khamzat tidigare haft. I en intervju med MMAFighting berättar han om sina känslor inför situationen.

I love the whole buddy-buddy thing with Darren Till but I think it’s a mistake. I think he should continue to be a mystery to people. I think he should have as little time in front of the public and showing who he is, pulling the curtain back. I would pull the curtain back as little as I could if I’m Khamzat, just because the mystery is good for him. He’s very scary.

Jag älskar hela kompis grejen med Darren Till, men jag tycker fortfarande att det är ett misstag. Jag tycker att han (Khamzat) ska fortsätta att vara ett mysterium för folk. Jag tycker att han ska ha väldigt lite lite tid framför allmänheten och inte visa vem han är. Jag skulle dra tillbaka ridån så lite som möjligt om jag var Khamzat. Just för att mystiken är bra för honom. Han är väldigt läskig.

Cormier tror att Khamzat är viktklassens största hot

Många hoppas på att Khamzat får möta Usman vid vinst. Cormier vägde in på möjligheten.

To say anyone will knock off Kamaru Usman is a lot, but if there’s a guy that seems to be a challenge, it seems to be this guy.

Att säga att någon kommer att spöa Kamaru Usman är mycket, men om det finns en kille som är ett hot, så verkar det vara denna snubben.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök