Nyheter

Colby Covington väcker åtal mot Jorge Masvidal

Av

Hugo Lindström

25/03/2022
Colby Covington och Jorge Masvidal

Nyligen ägde en incident i Miami rum där Jorge Masvidal påståtts attackera Colby Covington, något han dock nekar. Nu väcker Covington åtal mot rivalen.

Covington ska ha fått en tand bruten

Det var i måndags det rapporterades att en maskerad Jorge Masvidal (31-16) attackerade Colby Covington (17-3) utanför en restaurang i Miami. Covington som ska ha brutit sin tand samt skadat handleden väcker nu åtal mot ”Gamebred”.

På onsdagen blev Masvidal anhållen av polisen. Han nekar till brott och utredningen fortsätter tills vidare. MMAFighting lyckades få tag i dokument som avslöjade att Colby lämnat ett formellt uttalande som grund till utredningen. Masvidal betalade borgen men med vittnen och polisanmälan inlämnad så är det bara en tidsfråga tills en rättegång anordnas.

Jorge Masvidal

Riskerar 15 år i fängelse

Brottet klassas enligt Floridas lagstiftning som grov misshandel vars maxstraff ligger på 15 år.  Ett datum för rättegång lär bli aktuellt så småningom när åklagare har färdigställt en formell anklagan.  Covington ska också rapporterat skador, med uppskattat värde 15 000 dollar på en Rolex.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök