14 June, 2024
Nyheter

Dana White delar otäck bild på brassens skada efter segern mot Guram Kutateladze

Av

Ralph Nordahl

02/07/2023
Elves Brener

Elves Brener var fullständigt blodig efter att han lyckats med en sensationell comeback mot svenske Guram Kutateladze vid nattens UFC Vegas 76 och nu har en bild delats av UFC-bossen Dana White på brassens djupa skärsår.

Elves Brener ådrog sig ett djupt skärsår

Dana White delade via Instagram en bild på hur Breners panna såg ut innan han fått sitt skärsår ihopsytt där läkaren som behandlade brassen visade hur djupt såret faktiskt var.

Nedan kan ni se den starka bilden nedan och hur Breners panna såg ut efter att han fått sina stygn:

Elves Brener sår

Elves Brener sår 2

Även om skadan såg otäck ut kommer den antagligen inte störa Brener särskilt mycket efter att lyckats med den stora skrällen och tagit hem sin andra raka seger i oktagonen efter debuten mot Zubaira Tukhugov vid UFC 284 i februari.

MMA-världen reagerar på skrällsegern

Charles Oliveria:s lagkamrat visade verkligen inatt att han var stryktålig då han lyckades komma tillbaka efter att nästan avslutats i den första ronden och en brutal armbåge som skar upp hans panna i den andra ronden. Brassen gick in i den tredje ronden med 0-2 i ronder och var därmed i desperat behov av ett avslut och lyckades precis med detta när han skakade Guram Kutateladze och avslutade svensken via TKO.

Precis som många av fansen som tittade på matchen så reagerade UFC-fighters med förvåning och entusiasm på Breners comeback. Nedan kan ni se vad några ev dem sade på Twitter:

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök