Nyheter, Videor

Dana White har till slut pratat med Jon Jones – efter 7 månaders tystnad

Av

Ralph Nordahl

23/02/2018

UFC:s VD, Dana White, blev i dagarna intervjuad av nättidningen TMZ. Han uppgav då att han och den tidigare UFC-mästaren i lätt-tungvikt, Jon Jones nu pratat med varandra för första gången(!) sedan Jones senaste fight, mot den nuvarande UFC-mästaren Daniel Cormier vid UFC 214 den 29:e juli förra året.

Jones testade efter galan positivt för steroiden turinabol. Testerna gjordes inför hans senaste match och hans nyvunna UFC-bälte blev fråntagen från honom och återgavs till Daniel Cormier. Jones har sedan dess inte fightats i UFC och har istället koncentrerat på att förbereda sig inför sin kommande utredning och förhör med USADA (USA:s anti-doping byrå).

Dana White uppgav i intervjun  att att Jones berättat att han absolut vill återvända till oktagonen så snart som möjligt. White förklarade dock att det är upp till USADA som kan komma att stänga av Jones från tävlande i upp till 4 år.

Dana White svarade även på vad han har för synpunkter gällande UFC-legenden Anderson Silva som även han ertappats med steroider i blodet.

Ni kan se intervjun här nedan:

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök