UFC

Dana White med uppdateraring om Conor McGregor mot Michael Chandler

Conor McGregor Dana White

Den efterlängtade återkomsten för Conor McGregor till UFC kommer att behöva vänta lite längre. I alla fall enligt UFC-presidenten

Dana White – ”Conor McGregor kan möta Michael Chandler i höst”

Trots att McGregor meddelade planer på att möta Michael Chandler den 29 juni på det årliga International Fight Week-kortet i Las Vegas avslöjade UFC: s presidenten Dana White att ingen datum faktiskt har satts för den mycket efterlängtade matchen. Faktum är, säger White, att han nu siktar på slutet av 2024 för matchen efter att McGregor och Chandler först stötte samman som tränare på The Ultimate Fighter under 2023.

Någonting han berättade om under sin medverkan i  The Pat McAfee Show. Transkribering via MMA Fighting.

Eventually. Hopefully this year. There is no date. I’m hoping for the fall. [Hopefully] we get it done in the fall.

Både McGregor och Chandler har via sociala medier antytt att de kommer gå match i samband med den kommande stora galan UFC 300. Eventet äger rum den 13:e april och saknar fortfarande en huvudmatch, Med Whites ovanstående citat i åtanke behöver man dock inte utesluta att den tidigare dubbelmästaren kommer gå match i samband med UFC 300. Bara att han inte kommer möta Chandler i samband med eventet.

Irländaren säger sig vara redo för en comeback till buren efter att han befunnit sig på sidlinjen sedan juli, 2021. Nyligen offentliggjordes det att han är en av utövarna i UFC som testats mest för doping under den unga året 2024.

Föregående artikel

UFC portar publik och media till förmån för Elon Musk

Nästa artikel

Exklusivt: Jack Hermansson inför matchen mot hajpade KO-artisten

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök