UFC

Dana White om konfliktrykten med Khamzat Chimaev – ”fake news”

Dana White 8

UFC presidenten Dana White och Allstars Khamzat Chimaev befinner sig inte i konflikt med varandra. I alla fall om man ska tro på presidenten själv.

Dana White – ”Tro inte på någonting av skitsnacket”

Under gårdagen lade White upp ett inlägg på sitt Instagram-konto. I inlägget gick presidenten till attack mot nyhetssajten MMA Mania. Sajten hade skrivit en nyhet om att Chimae avföljt White på sociala medier. Någonting som White avfärdade som falska nyheter. White gick så långt som att säga att allting MMA-media skriver om är totalt skitsnack.

This is the “media”. I could literally do this every day with almost every story that’s written. Everything these people write is total and absolute bullshit.

White postade även ett inlägg på sin Instagram-story. Till en bild som, till synes, visade ett videosamtal mellan Chimaev och White skrev den sistnämnda följande.

So fuckin tired of the FAKE NEWS. Don’t believe ANY of this BULLSHIT.

Chimaev gick sin senaste match i september, 2022. Då besegrades Kevin Holland via en submission i matchens första rond. Härnäst förväntas Allstars fightern möta den tidigare welterviktsmästaren Kamaru Usman. UFC har dock inte gått ut med något officiellt datum för matchen.

Khamzat Chimaev – ”Min storebror för alltid”

Chimav valde själv att kommentera Whites Instagram-inlägg. Dels en kommentar med två smilies. Den ena föreställde en man som slog sig i pannan och den andra föreställde en skrattande gubbe. Därefter postade Chimaev en kommentar där han skrev att White för alltid kommer vara hans storebror.

My big brother forever 🤝🤝🤝
Chimaev står med ett totalt matchfacit som lyder 12-0-0.
Föregående artikel

Conor McGregor svarar Canelo Alvarez

Nästa artikel

Liam Pitts klar för match på hemmaplan

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök