Dana White osäker på Melvin Guillards framtid

UFC:s lättviktare Melvin Guillard (30-12) har haft en väldigt svajig karriär. För lite över ett år sedan var han aktuell för en titelchans, men nu har han förlorat fyra av sina fem senaste matcher. Sist var det via domslut mot Jamie Warner på UFC 155. För de flesta hade detta inneburit sparken från UFC.

Dana White kommenterar Melvins framtid och spekulerar i varför han förlorade på UFC 155, enligt MMAmania.com:

Du frågar mig var han står, jag vet inte om han ska sparkas. Vi får snacka med grabbarna och se.

När Melvin Guillard kommer ut explosiv, försöker gå efter dig och knocka ut dig, så vinner han fler matcher än vad han förlorar. När han försöker ta det lugnt och vänta så är han inte lika effektiv som när han bara låter allt flöda.

Trots förlusterna har Guillard samlat på sig många spännande prestationer i buren. Detta är något som Dana White värderar högt.

Jag har alltid sagt det, killarna som går ut och ger sitt allt är dem vi vill behålla. Tro mig, det är många killar som älskar att pressa mot buren hela kvällen som jag hade älskat att sparka efter en seger.

Det sista är en väldigt intressant kommentar från White, då UFC sällan sparkar någon som precis har vunnit en match. Men om White hade fått bestämma själv kanske det hade varit vanligare. Hur det blir med Guillard återstår att se, men chansen är stor att hans nästa match även den är i UFC.

Registrera dig hos Unibet via Kimura.se och få 120% bonus

Gilla oss på facebook för snabba nyheter

 

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Mma

  ut med han!

 • haffad

  han var bättre när han gick på koks och sket i allt
  då var han vild i sina fights, knockade folk..
  nu spelar han golf och har blivit svennson.. det effekteras i hans fighting..
  go back on crack melvin !!

  • Sarp Yesil

   Han borde nog främst gå tillbaka till Greg Jackson. Vet inte om Blackzilians passar honom riktigt.

 • Jonatan Svanberg

  Jo han har ju varit, rent ut sagt.. pissdålig. Med tre försluter i nacken bör han skickas ut ur organisationen men jag tror dock att han kommer att få en sista chans och då gäller det verkligen att göra bra ifrån sig!

Fler Nyheter: