980x240-ohmbet

Dana White säger nej till Conor McGregor vs. Nate Diaz

Dana-White2-1-640x360-1

Många rykten pekar på att en match mellan Conor McGregor vs. Nate Diaz skall ta plats under UFC 219. Men någon som inte är alls lika övertygad är UFCs VD, Dana White. Genom Twitter ville någon få matchningen bekräftad varpå White svarade, ”Not true AT ALL”.

Vad tror ni? Är lättviktsmästarens nästa match mot Diaz för en tredje gång eller tror ni White har någon annan tilltänkt motståndare för irländaren?
Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Vem hade ni velat se McGregor ställas mot?

View Results

Loading ... Loading ...
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • Cogo

  Vilseledande rubrik, han säger inte nej till matchen, han säger nej till att den är klar…

  Men detta får ses som att den är klar… Ska bli kul att se när Nate inte medvetet håller igen som han gjorde i match 2 för att få till en tredje match.

  • Rock

   Kommer bli kul när conor kommer Knocka han i tredje man såg att det var uppgjort för att bli en tredje match pengar det handlar om conor kunde Knocka han i första

   • Cogo

    HAHAHAHAHA!
    Kolla på andra matchen, man ser hur nate vid en tidpunkt lägger ner, när conor mctapper är helt slut. Har du någonsin sett en trött diaz förut? Nä precis… Uppenbart fejkat för att få en tredje match. Som kommer sluta som första. Conor bryts ner fysiskt och mentalt och ger upp. Precis som han alltid gjort när det blir tufft.

    • ABC

     Exakt. Folk e för tröga att förstå det.

   • Flash_is_still_here

    Vet inte om du uppmärksammat Conors avsaknad av kondis så knock i 3:an känns osannolikt.
    Att han tar den i tvåan däremot känns däremot fullt rimligt.

  • Vaettra

   Ja vilseledande rubrik. Supertrist matchning också, hoppas den inte blir av.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Jag röstade på vinnaren av Lee vs Tony. Men jag vill helst se Conor go for the 170 belt, sen möta vinnaren av Lee vs Tony eller låta vinnaren av Lee vs Tony möta Khabib sen möta den som kommer ut som vinnare ur den trion. Men om Conor inte möter Woodley eller Max alternativt vinnaren av Max vs Edgar då måste han möta vinnaren av Lee vs Tony. Dom två är dom som mest förtjänar fighten mot honom. Khabib förtjänar absolut inte fighten på något sätt och vis och det gör inte Nate heller. Så vitt jag vet så kan Khabib till att börja med möta Barbosa sen efter det kanske få möta Conor efter att Conor vunnit över Tony/Lee. Men Khabib förtjänar absolut ingenting just nu. Han måste visa att han kan klara vikten och att han kan vara aktiv.

  • Cherry

   Barbosa och sen förloraren av Tony/Lee. Sen kan han möta Conor om han är fortfarande obesegrad.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Det där är också ett alternativ. För killen måste leverera och han måste visa att han klarar av back to back weightcuts. För hur ska Conor lägga ner all sin tid och kraft på att promota fighten mot Khabib osv och sedan drar han sig ur som den pullout merchant som han är? Det går inte. Man kan inte kräva eller pusha för att Khabib ska få fighten.

    • Flash_is_still_here

     Det är fortfarande vrickat att du försvarar en kille som haft UFC-bälten i 2 år men fortfarande inte gått ett titelförsvar, samtidigt som du kritiserar och argumenterar för att en fighter inte ska få gå titelmatch pga bristande matchning av den fullt legitima orsaken m-e-d-i-c-i-n-s-k-a skäl samtidigt som du anklagar honom för att dra sig ur.

     Du får roadkill att framstå som Mensa-medlemmar kompis.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Killen har fightats 8 gånger på 6+ år och han har dragit sig ur 2 gånger mot Tony och om inte jag minns fel 2 gånger mot Cerrone också. Av hans 8 fighter i UFC så har han dessutom missat vikten en gång och senaste avhoppet va pga vikten. Sen förutom allt detta så är han väldigt ofta skadad och det är han länge. Jämför inte ens det med Conor. Dessa två spelar inte ens i samma liga. Conor här varit i UFC kortare tid än Khabib men har redan gått mer fighter i UFC än honom samt en boxningsfight och han har mött mer än dubbelt så många mer rankade fighters än vad Khabib har som bara mött två st i RDA och MJ. Medans Conor mött Diaz 2 gånger, Alvarez, Max, Porier, Chad och Aldo. 7 st rankade fighters medans Khabib bara mött 2. Hur fasen kan du jämföra dessa två? Helt sjukt!

     • jari edvardson

      han har ju problem med skador,,men en riktig hårding är det.
      2011 gick han 7 matcher och vann alla…man kan ju tycka att det var mot lättare motstånd,,men han var ju själv lärling mot vad han är nu.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Snälla kom inte med hans falska padded record. Typ alla han har mött innan är riktiga nobodys på en annan nivå. Det är sådana som har mer förluster än vinster eller lika många eller väldigt lite mer vinster än förluster. Hur blev det en riktig hårding?

     • Flash_is_still_here

      Det roliga är att det sitter en keyboard warrior som är en RIKTIG nobody, och pekar finger och kallar ANDRA nobodys.
      Sjukt hög nivå, som vanligt.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      I say that with all due respect though…….

     • Flash_is_still_here

      Dito

     • Flash_is_still_here

      8 ggr på 6 år är inte så lite med tanke på att närmare 1½ år utav dem var spolierade pga skador.
      Vi kan jämföra med Tony Ferguson som gått 10 fighter under samma period, Garbrandt som hade gått 10 innan sin titelmatch (så +1 till) också under samma period, Werdum har från 2012 till dags datum gått 9, som exempel.

      Khabibs snitt ligger i paritet med övriga fighters i UFC med bara låga decimaler som skiljer TROTS skadefrånvaro, något jag redan tidigare påpekat för dig.

      Andra tänkta matchen mot Ferguson (på UFC on Fox 19) SÅ VAR DET FERGUSON som inte kunde pga lungproblem men visst, skyll på Khabib.

      I övrigt så utgår jag från att du argumenterar på samma sätt i frågor rörande fotboll. ”Den killen får inte spela i VM, han var ju för fan skadad förra säsongen i 2 månader!!!!” Känns ju sjukt rimligt.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Du är fööööör rolig.

      10 och 9 är inte heller jättemycket men det är iaf mer än 8 som är mindre än lite. Man kan nästan säga 7 för han kom in för tung i en av fighterna. Annars så ligger snittet normalt på 2 fighter per år. Medans Khabibs är närmare 1 fight än 2 per år. Tom hans egen pappa sade jag kan förstå att folk tycker 1 gång per år är dör lite men om han kan fightas 2 gånger per år då är det tillräckligt.

      Verkar bara vara han och hans team som har skadefrånvaro. Men om han skadar sig så mycket då kanske han borde sluta med sporten eller gå upp en viktklass. Poängen är dock att en så oaktiv fighter kan inte ställa eller ha krav.

      De har blivit bokade att fightas 3 gånger. 2 av de 3 gångerna har Khabib dragit sig ur. När Tony drog sig ur pga att läkaren inte lät honom gå fighten då föreslog han för Khabib att de kunde skjuta upp på det tills nästa gala som va typ någon månad eller två längre fram men Khabib avböjde och sade att han har ramadan och att han inte är ett djur som bara kan avbryta ett camp så där.

      En spelare som inte är i form och inte levererat ska inte gå före en som är i form och har levererat.

     • Flash_is_still_here

      Men när var Khabib INTE i form? Och i vilken av sina matcher är det han inte levererat?
      Ge mig namn på motståndare, vilket datum det gick av stapeln och namn och möjligt nummer för eventet i fråga är du vänlig?
      Eller ännu hellre; låt bli att skriva alls?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Fattar inte poängen med din fråga och hur den här att göra med det jag skrev. Men i fighten mot Thibau så förlorade han egentligen. Kolla på den fighten så får du se.

     • Flash_is_still_here

      Nej jag förstår att du inte fattar poängen, vi förstår ALLA att du inte fattar poängen. Det är lite det som är problemet.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Kan inte säga mer än OK till dig. För du har ingen poäng.

  • jari edvardson

   hur ska khabib visa om han klarar vikten om han inte får en match.???
   och vad det gäller att vara aktiv i ufc så gick både conor och khabib sin senaste ufcmatch i november 2016. att sen gå en boxnings match har ju inget med ufc att göra,,det är ju självalt.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Still a fight

    • Osthyvel

     Din åsikt

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Absolut

  • Erik

   Fotboll, nu har jag läst nästan ordagrant exakt den här kommentaren minst 10 gånger. Du måste variera ditt sätt att uttrycka dig lite ;-)

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Det kommer mera.

    • Erik

     Den har jag också läst förut ;-)

     • Hoobabalooba

      hahahaha!! Älskar att han lägger en kommentar han sagt 100 gånger när du ber honom att variera sig lite xD

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Bra. Då blir du inte överraskad.

     • Holythe83

      Hur förvånad blir du när det blir klart att Conor möter Khabib i Ryssland någon gång mellan dec-feb?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Väldigt förvånad men samtidigt så tycker jag synd om Khabib som i Ryssland kommer knockas av Conor i första ronden. Khabib har inget att komma med mot Conor, Lee och Tony…

  • Peter Fridell

   Förstår inte varför ingen av dom du nämner inte är värd möta Conor, han är inte så aktiv själv längre. Plus 1-1 mot diaz . Både ferg och lee har fler matcher än honom i lw i ufc.. Conor som skadig försvara bältet först och främst mot vinnaren av ferg -lee allt annat är ett skämt..

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Läste du ens vad jag skrev? De enda jag så inte är värda att möta Conor är Khabib och Nate.

    • Peter Fridell

     Det du skrev nu ja.. du har skriv här på forumet innan dom inte är värda det. Eller minns du inte ?
     Conor bör försvara bältet endast mot vinnaren där mellan inget med ww bältet eller nått.. om han tyckte nate diaz var stor lär han få en chock så stor woodly är..och varför är han värd ens att möta woodly ?
     Mindre värd än nate diaz få gå om titlen i lw..

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Tycker att du pratar om onödiga grejer. Han är värd att möta Woodley för att Lawler vågar inte möta Woodley efter att Woodley tog hans själ, därför hör vi inte Lawler kräva fighten. Woodley har lekt med Wonderboy och Maia som är de enda utmanarna just nu. Finns ingen utmaning för Woodley just nu. Conor här precis lekt med och skämt ut the LW champ samtidigt som the topcontenders i den divisionen inte kommer hinna att vara redo till december och med topcontenders menar jag vinnaren av Tony vs Lee. Woodley vill ha denna fight mer än någon annan fight och så som Conor ställt upp för UFC med att acceptera fighter i sista stund och räddat shower och så som han lekt med en division och med en mästare i en annan division så förtjänar han en fight mot Woodley när man tar all things to consideration.

      Jag har alltid sagt att Nate och Khabib inte är värda det. Aldrig pratat om Tony eller Lee.

 • Mattis

  Clickbait! Skärpning för fan.

  • jonzyjonzy

   Fotboll: En nyttig idiot.

   • Mattis

    Såpass nyttig så man nästan får lite konspirationsvibbar…

    • jonzyjonzy

     Säger bara en grej, aningens off topic: Gökhan Saki med dubbel Cardio, som jag hoppas ger sig möjligheten att träna mycket på AllStars. Bra sparring för Gusty.

     • Erik

      Aningens? :-)

     • Mattis

      Har någon i redaktionen någonsin bemött kritiken gällande de alltmer tvivelaktiga rubriksättningarna?

     • Erik

      Nu svarade jag iofs på jonzyjonzys kommentar men ja, jag håller med dig, trist är det.

     • Mattis

      Haha det är jag som inte har fått in den rätta kommentarstekniken än. Flyttar på kommentaren :)

     • jonzyjonzy

      Svårt att föra i bevis när kommenteringen sker anonymt, men misstankarna går åt att en, eller flera trollar på redaktionen.

      Och som alltid, ha en härlig dag.

     • Styrbjörn

      Jag hade skrollat ner så att jag precis såg Jonzys kommentar ovanför. Tänkte för mig själv ”Undrar om Erik har varit här och utnyttjat sina polisiära resurser mot den organiserade grammatikbrottsligheten”. Fan, det är synd att jag inte har någon att satsa pengar med.

     • Erik

      Haha är det bara vi äldre som gör såna smileys? Fan visste jag inte, bra att veta att det är en give-away då om man någon gång vill vara nere med kidsen ;-)
      Hur som helst så vill jag verkligen inte vara språkpolis, om jag vore det skulle jag ha mycket att göra på den här sidan… Det jag reagerade på här var den kraftiga underdriften med att han var ”aningens” OT med sin kommentar :-)

     • Styrbjörn

      Vi yngre kör oftast utan näsan. Man vill ju inte framstå som ambitiös. Men det är bra att du håller dig uppdaterad med lingon så att du kan ”vara nere med kidsen”. Väldigt 2017, applåder.

    • Mattis

     Har någon i redaktionen någonsin bemött kritiken gällande de alltmer tvivelaktiga rubriksättningarna?
     Om inte så tycker jag att fler borde kritisera dem högt och ljudligt här i kommentarsfältet så vi får bort dumheterna nån gång.

     Jag har alltid föredragit Kimura framför MMANytt, pga deras mer cleana och lättorienterade layout, och vill gärna fortsätta med det. Men sensationsjournalistiken börjar ta ut sin rätt. Särskilt eftersom det är så frekvent att man känner sig lurad i var och varannan artikel, och nästan på gränsen till förolämpad som konsument!

     Det kan väl inte vara det som är syftet med sidan, oavsett ekonomiska aspekter?

     För att citera ett av Joe Rogans favorituttryck: ”There’s a point of diminishing return”.

     • Styrbjörn

      Jag har varit en stark kritiker upprepande gånger. I början var man sådär lite trevlig i tonen och len som ett lamm. Väldigt konstruktiv och artig. Men allt eftersom fenomenet har upprepat sig och mina synpunkter har gått obesvarade så har jag tagit en mer syrlig ton i min kritik. Tänk dig en fotbollsmamma som skickar en arg insändare när ”de respektlösa ungarna sparkar boll på husväggen”.

      Tror jag har fått respons typ 1-2/10 gånger. Till slut blir man trött på det och istället för att försöka informera så slutar det med att man gnäller för att gnälla. Vilket i sig kanske inte hjälper, men det känns gött och ger mig ett livssyfte. Många bäckar små gör en stor å, som di säger.

     • Mattis

      När du väl fått respons, hur går tonerna då? Erkänner dom att det är en taktisk och vilseledande rubriksättning, eller spelar dom dumma och avfärdar ”anklagelserna” som nonsens?

  • T-Rex

   Håller med, uruselt & pinsamt. Har själv påpekat detta ett flertal gånger.

 • born1900

  Så matchen är klar med andra ord!!

 • Fd

  Victor, din billiga människa. Sluta sälja sin heder.

 • Styrbjörn

  Jag är så glad att UFC har en sådan pålitlig och konsistent talesperson som man verkligen känner att man kan lita på. Någon som säger något, och sedan gör det också! Då kan vi alla sova gott med vetskapen att Diaz vs McGregor 3 inte kommer bli av.

  • Erik

   Det är nog lättare att räkna upp alla gånger han ändrat sig/aldrig sagt något än de gånger han faktiskt stått fast vid något…

   • Styrbjörn

    Vilken tur att vi slapp kvinnor i MMA iaf

    • Erik

     Precis, eller att GSP ALDRIG kommer göra comeback. ”I know that for a fact”. Eller att Anderson Silva är färdig med MMA. Osv, osv.

     • Styrbjörn

      Trött på alla dessa lögner man får höra ”UFC är inte till salu”, ”Khabib får titelmatch 205″ , ”Det är inte du det är jag” ,”Jag lovar jag är 18″. Kan inte folk bara vara ärliga?

     • Erik

      Fast syrran ÄR faktiskt 18 år, även om hon ser yngre ut, det var ingen lögn!

 • Alen Zuzic

  conor mcgregor vs steph curry, make it happen dana !!!!

  • Erik

   Steph Curry må se liten ut på en basketplan men han är typ dubbelt så stor som Conny. Sen om han kan fightas är en annan femma :-)

Fler Nyheter: