Dana White: Vi förlorade precis datumet för Conor McGregor vs. Floyd Mayweather

Direkt efter det att Canelo Alvarez under natten besegrade Julio Cesar Chavez Jr. bestämdes det att han skulle möta Gennady ”GGG” Golovkin den 16 september, ett datum där Conor McGregor var tänkt att möta Floyd Mayweather enligt UFCs VD Dana White. Här kan ni se vad Dana hade att säga om det hela, då han var på plats vid Alvarez vs. Chavez Jr.:

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Fred

  De gjorde de väl inte alls. De förlorade datumet för att de inte bokade det i tid. Bara en massa snack och trams…

 • disqus_rkLZcBRRIA

  Dana är manipulativ

 • Totte

  Hur många matcher har Conor kvar på kontraktet? Hade nästan varit smartare att gå några mma matcher, bli free agent och sedan kötta mot Floyd och slippa ufc:s inblandning.

  • Cogo

   Du måste vara färsk. Har du ett bälte så förlängs kontaktet automatiskt. Så enda sättet att komma ur det är att förlora och då sänks värdet på conor rejält.

 • E

  Allt detta handlar om PR. Genom att prata om amtch mellan en utav de största boxarna genom tiderna och den nu, mest omtalade MMA-fajtern skapar man en hype och ett intresse. Dels kring sporten boxning och dels kring UFCs varumärke. Allt är PR!

 • P4P

  Pengakåta flintis asså, pissar lite på sporten han har vart med och byggt upp, kimura sluta posta sånt här trams nu allvarligt de räcker, sluta blanda ufc och boxning nu.

 • Anta_Banta

  Skit i Cöner McFluffy nu.
  Vi är på väg in i en fight week till en gala som är sjukligt bra på förhand. Det är toppklass rak igenom på huvudkortet. Och på det toppar man med Vick, Jotko och avslutar prelims med Alvarez Vs Poirier.
  Inga muppbilder när man står på en motorhuv utan här kommer det levereras fighting på högsta nivå.
  TOP NOTCH!

 • DoUevenListen

  Vart säger han att det är Mayweather – McGregor matchen som var planerat för den 16e September? Han kan ha syftat på en vanlig UFC gala.

Fler Nyheter: