UFC

Dana White vill ta över grapplingscenen

Dana White presskonferens

UFC-presidenten Dana White vill anordna fler event och matcher inom grappling. Det berättade han under en presskonferens. 

Dana White med flera stora offentliggöranden

UFC har gjort ett antal stora tillkännagivanden under de senaste 24 timmarna som involverar några av de största namnen som någonsin har tävlat inne i buren. Dels en tungviktsmatch mellan Jon Jones och Stipe Miocic, vilken äntligen bekräftades för UFC 295 i november. Sedan har vi Georges St-Pierres återkomst, som kommer att innefatta en grappling-match på Fight Pass i december.

White diskuterade GSP:s grappling-match i december under en presskonferens inför UFC 290 och avslöjade att det är en del av en större plan att komma in i grappling-världen. Transkribering via MMA Mania.

I’m getting heavily involved in the grappling world too, if you haven’t noticed. So we’ll have a big announcement for that too. I’m going after the grappling world big time.

Föregående artikel

Alexandre Pantoja bjöd in Brandon Moreno till krig under UFC 290

Nästa artikel

VIDEO: Medvetslös fighter vänder och vinner match

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök