Okategoriserad

Dana White’s Power Slap League borttagen från TBS tablå

Dana White i bråk med sin fru

Den ursprungliga tanken var att UFC-presidentens Dana White’s Power Slap League skulle dra igång i mitten av nästa vecka. Programmet skulle sändas på TBS, men nu har organisationen tagit bort alla spår av serien.

Dana White’s Power Slap League borta från kanalen

Den nya organisationen som startades av UFC var tänkt att debutera nästa vecka efter AEW Wrestling men ett uppdaterat schema visar att detta inte längre är fallet. TBS har också tagit bort Power Slap League från plattformens hemsida. Detta rapporterades först av Front Office Sports.

Förändringen kommer efter att en video läckt ut där Dana White pratar med sin fru för att sedan ta tag i hennes arm när hon försökte gå ifrån honom. Detta ledde till att hon örfilade sin man som sedan örfilade henne två gånger om som svar.

Efter videon bad White om ursäkt via TMZ som numera är en mediapartner till UFC.

Representanter från TBS och Warner Media har valt att inte kommentera videon eller deras planer för Power Slap League efter incidenten.

White planerade att lansera Power Slap League efter att flera videos från andra organisationer blev virala via sociala medier under de senaste åren. Nevadas atletiska råd (NSAC) röstade för att reglera och tillåta slap fighting och även Whites planer för Power Slap League vid ett nyligt möte. Efter att reglerna bestämts annonserade White dealen med TBS som var tänkta att sända Power Slap League från UFC Apex.

Nu verkar det som att TBS åtminstone skjutit upp den tänkta lanseringen efter incidenten med White och hans fru.

UFC-representanter har hävdat att Power Slap League endast blivit uppskjuten till den 18 januari av TBS men tävlingen är fortfarande inte listad på tablån. Warner Media har ännu inte kommenterat situationen.

Föregående artikel

Den tidigare UFC-mästaren vill välkomna Jake Paul till PFL

Nästa artikel

Fight Club Rush återvänder till Stockholm – ”Talanger från hela Skandinavien och Europa”

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök