Nyheter

Daniel Cormier anser att Demtrious Johnson är G.O.A.T

Denna helg kommer UFC 216 att äga rum i Las Vegas, Nevada. Galans huvudmatch kommer att vara den mellan Tony Ferguson och Kevin Lee där de båda kommer att göra upp om interim-titeln i lättvikt.

I galans andra huvudmatch finns det en stor chans, om man får tro Unibet, att historia kan uträttas när den regerande flugviktsmästaren Demetrious Johnson tar sig an utmanare Ray Borg. Johnson hoppas denna helg kunna försvara sin titel för 11:e(!) gången i rad.

Just nu ligger Johnson jämsides med den tidigare mellanviktsmästaren Anderson Silva när det kommer till flest antal uppradade titelförsvar inom UFC. Med andra ord kan vi få se ett nytt UFC-rekord sättas denna helg.

I torsdags repostade en viss UFC-mästare i lätt-tungvikt ett foto av Demetrious Johnson via Instagaram och bifogade det följande, kortfattade, meddelandet: G.O.A.T.

Skärmavbild 2017-10-06 kl. 12.32.19

För de som inte förstå förkortningen så står GOAT för ”greatest of all time”. Även om många skulle argumentera för att det finns andra fighters genom historien som är mer värdiga av epitetet så är det klart var Daniel Cormier står i frågan.

Föregående artikel

Demtrious Johnson kommer gå upp till bantamvikt – om han får högre lön

Nästa artikel

Michael Bisping backar angående steroid-anklagelserna

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök