Daniel Cormier and Jon Jones

Daniel Cormier tror att Jon Jones utmanar om tungviktstiteln – och förlorar

Jonathan Damm

Daniel Cormier tror att den gamla rivalen Jon Jones utmanar om UFCs tungviktstitel men också att han då förlorar.

Daniel Cormier tror att Jon Jones kommer att förlora i en titelmatch i tungvikt

Sedan ett tag tillbaka har det talats om att den tidigare UFC-mästaren i lätt-tungvikt, Jon Jones (26-1-1), planerar att gå upp till tungvikt. Detta för att där utmana vinnaren i den kommande titelmatchen mellan mästaren Francis Ngannou (16-3) och Ciryl Gane (10-0). Någon som tror att så är fallet är Jones gamla rival och den tidigare dubbelmästaren i tungvikt och lätt-tungvikt, Daniel Cormier (22-3-1).

Jon Jones förlorar mot Gane eller Ngannou

Under ett avsnitt av sitt program på amerikanska ESPN, “DC & RC”, uttalade sig Cormier om sin gamla rival och dennes planer på att flytta upp till tungvikt. Cormier tror mycket väl att Jones är seriös med att ta sig upp till den tyngre viktklassen och han tror även att Jones ställs mot vinnaren i den kommande titelmatchen men han tror dock inte att Jones kommer att gå vinnande ur det mötet.

Jag tror att Jon Jones kommer att gå matcher i tungvikt och han kommer att utmana om bältet men han kommer att förlora mot Francis Ngannou eller Ciryl Gane.

Tror att Jones förlorar på grund av flera anledningar

Anledningen till att Cormier tror att Jones förlorar en match mot antingen Ngannou eller Gane är framförallt Jones tid borta från oktagonen, viktskillnaden och att Ngannou och Gane är sådana bra fighters.

Jag tror bara att tiden borta från sporten, med viktskillnaden och att de killarna är de de är, det är problemen. Det är inte att Jones har blivit sämre utan bara att de killarna är på en annan nivå av tungviktare.

Huruvida Jones tar sig upp till tungvikt och faktiskt ställs mot Ngannou eller Gane där återstår att se.

+6
Dana Sad
Dana Happy
Aljamain sterling TJ dillashaw
Aljamain Sterling: T.J. Dillashaw borde fått fängelsestraff för sin doping
Hett
Jake Paul knockar Tyron Woodley i returmatchen
Tyron Woodley om Jake Paul: ”He would literally fuck you all up”
Hett
Ciryl Gane
Se klippet när UFCs franska kommentatorer tappar det över Ciryl Gane
Hett
Brandon Moreno och Cody Garbrandt
Brandon Moreno sympatiserar med Cody Garbrandt
Hett
Colby Covington är bettingfavorit inför mötet med Jorge Masvidal. Dana White är inte förvånad.
Hett

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.