Nyheter

Darren Till om träningen i Sverige: Älskar varje sekund

Av

Jonathan Damm

04/03/2022
Darren Till

Sedan ett tag har Darren Till spenderat tid i Sverige då han tränat med bland annat Khamzat Chimaev, nu berättar han att han älskar träningen här.

Darren Till älskar varje sekund av träningen i Sverige

Efter sin senaste match, vilket var en förlust mot Derek Brunson (23-8), så har Darren Till (18-4-1) valt att ta sig till Sverige där han nu tränar med welterviktsstjärnan Khamzat Chimaev (10-0). Efter sin tid i Sverige berättar nu Till att han älskar träningen här och att Chimaevs attityd som fighter lyfter honom.

Påminner Till om den tidiga träningen

Under en intervju med ESPN så berättade Till att hans tid i Sverige påminner honom om när han precis börjat träna och att han nu älskar varje sekund av sin tid här.

I just got the feeling that he’s the type of guy like me. No bullshit. He’s just a guy who trains hard and is a little bit crazy. I wanted to put myself back in the beginner seat. I remember when I first walked into Team Kaobon and I was a beginner, I wanted to put myself back into that seat. I walked through the doors about a week-and-a-half ago with my tail between my legs, and I’m loving every single second of my life right now.

Jag fick känslan av att han samma typ av kille som mig. Ingen bullshit. Han är bara en kille som tränar hårt och är lite galen. Jag ville sätta mig i nybörjarsitsen igen. Jag kommer ihåg när jag först gick in på Team Kaobon och jag var nybörjare, jag ville sätta mig i den sitsen igen. Jag gick igenom dörrarna för ungefär en och en halv vecka sedan med svansen mellan benen och jag älskar varje sekund av mitt liv just nu.

Kände inte igen sig själv

Till berättar att han efter sin sista match, förlusten mot Brunson, tog en ordentlig titt i spegeln, vilket fick honom att inse att han inte kände igen sig själv och att han behövde ändra någonting.

After that Derek fight, I was looking at myself in the mirror, and it wasn’t me, It wasn’t Darren Till. I was looking at my shape. I just couldn’t identify myself, and that’s why it hurt so much.

Efter matchen mot Derek så såg jag mig själv i spegeln och det var inte jag, det var inte Darren Till. Jag såg på min form. Jag kunde inte identifiera mig själv och det var därför det gjorde så ont.

Chimaev har en smittsam attityd

Till menar att Chimaevs attityd är smittsam och att han själv behöver vara en person som honom.

He fully believes he’s going to smash every guy and make money, and you need to be around that shit. Trust me because it’s infectious, especially to a guy like me, who believes that, as well.

Han tror fullt ut att han kommer att krossa alla och tjäna pengar, och du behöver vara runt den skiten. Tro mig, för det är smittsamt, speciellt för en kille som mig, som tror på det, dessutom.

Hur träningen i Sverige har hjälpt Till lär vi få se i hans nästa match, som i nuläget inte är en klar sådan.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök