20 June, 2024
Nyheter

Darren Till vill möta Jake Paul och ’sätta stopp för kändisboxning’

Av

kimura

16/05/2024
Darren Till kändisboxning

På onsdagen kom nyheten att 31-åriga Darren Till gör sin professionella boxningsdebut som en del av underkortet till den efterlängtade matchen mellan Mike Tyson och Jake Paul. Nu vill han sätta stopp för kändisboxning.

Darren Till hajpar upp Mike Tyson mot Jake Paul

Boxningsmatchen äger rum den 20:e juli på AT&T Stadium i Arlington, Texas. Till kommer att möta den före detta WBC-mästaren i mellanvikt, Julio Cesar Chavez Jr. På onsdagen berättade Till i programmet The MMA Hour att möjligheten att delta kom oväntat, men att det var en chans han inte kunde tacka nej till.

Matchen är en av vår generations största,” sa Till om huvudmatchen. ”Jake Paul är en enorm stjärna, även inom boxningen nu, och Mike Tyson är en av de bästa fighters genom tiderna. … Det är en enorm match. Det blir inte större än Jake Paul mot Mike Tyson.

De kontaktade mig helt enkelt med förslaget, namnet, promotionen och arenan, och i mina ögon är den exponering detta evenemang ger något en fighter inte kan tacka nej till.

Chavez Jr. har 61 professionella boxningsmatcher i bagaget men har inte varit aktiv på senare tid. Han vann senast en enhällig domslutsseger mot David Zegarra 2021. Chavez Jr. har viss erfarenhet av liknande matcher då han mötte Anderson Silva 2021 och förlorade en delad domslut mot MMA-legenden. Till är övertygad om att han kommer att prestera ännu bättre än ”The Spider”.

Jag kommer att knocka honom på två ronder,” sa Till. ”Jag kommer att knocka honom och golva honom. Du behöver inte fråga mig varför jag är självsäker eller vad han håller på med. Jag kommer att knocka den mannen på f*cking två ronder.

Sen kommer jag att möta Jake Paul efter det. Och om Jake Paul inte är tillgänglig, möter jag [Mike] Perry. Jag möter vem som helst. Dillon Danis vill slåss mot mig, så låt oss köra, Dillon.

”Jag ska knocka varenda en av dom”

Till tävlade senast under UFC 282, i december 2022. Där blev han besegrad av Dricus du Plessis i den tredje ronden. Efter den förlusten släpptes ”The Gorilla”, på egen begäran, från UFC. Det fanns ständiga rykten om att han skulle gå till BKFC för att möta Mike Perry, men Till har istället valt en annan bana för sin karriär som börjar i juli.

Nu börjar vi. Nu börjar resan,” sa Till. ”Jag ska sätta stopp för influencerboxningen så fort jag knockar Julio Cesar Chavez. Jag ska sätta stopp för alltihop. Jag ska knocka varenda en av dem.

Så, när juli kommer, varnar Till, att Chavez Jr. ska se upp, för han är bara den första att falla.

Jag tänker inte respektlöst mot en man som är en formidabel motståndare,” sa Till. ”Han är en före detta världsmästare. Hans pappa är en levande legend. Så det skulle vara väldigt fel av mig att inte visa respekt, men som sagt, jag kommer inte för att bara delta i juli. Jag kommer för att sätta upp en show för alla inblandade.

Till står med ett professionellt MMA-facit som lyder 18-5-1.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök