Nyheter

Darren Till ser ut att möta Derek Brunson den 14:e augusti

Ett möte i mellanvikt mellan Darren Till och Derek Brunson ser ut att bli av till slutet av sommaren då de står för huvudmatchen på en kommande gala.

Darren Till och Derek Brunson ställs mot varandra

Sist vi kunde se Darren Till i oktagonen var under förra sommaren men nu ser han ut att vara klar för ännu en match, den här gången mot Derek Brunson. De två mellanviktarna har sedan ett tag tillbaka utbytt meddelanden via sociala medier och nu ser det ut som att de kommer att ställas mot varandra i oktagonen, detta enligt källor till amerikanska ESPN. Mötet förväntas bli av som huvudmatch på en ännu outannonserad gala för den 14:e augusti.

Darren Tills första match på ett år

Till skulle ursprungligen möta Marvin Vettori tidigare i år men blev tvungen att dra sig ur till följd av en skada och ersattes av Kevin Holland. Detta skulle bli Tills första match sedan förlusten mot den forne mästaren Robert Whittaker under förra sommaren. Sedan han utmanade den dåvarande welterviktsmästaren, Tyron Woodley, för dennes titel har Till enbart lyckats ta hem segern i en av sina 4 senaste matcher. Sammanlagt står han med ett matchfacit på 18-3-1 där han lyckats ta hem segern via knockout i 10 av dessa, av de resterande 8 segrarna har 6 skett via domslut och 2 via submission.

Derek Brunson försöker förlänga vinstsviten

Brunson kunde vi senast se då han tog hem en seger över samma Holland som ersatte Till i det planerade mötet mot Vettori. Vinsten var hans fjärde raka sedan han besegrades av den nuvarande mästaren i viktklassen, Israel Adesanya. Sammanlagt genom karriären har Brunson samlat på sig ett matchfacit på 22-7 där 12 av vinsterna skett via knockout, 7 via domslut och resterande 3 via submission.

Mötet mellan Till och Brunson planeras bli av den 14:e augusti och kommer att stå som galans huvudmatch. I nuläget har ingen plats utannonserats för galan och inga andra matcher är klara.

Föregående artikel

Jan Blachowicz är redo för den bästa versionen någonsin av Glover Teixeira

Nästa artikel

MMA, en växande sportgigant

Skriven av

Jonathan Damm

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök