Nyheter Videor

Deltagare i Jiu-jitsu-tävling powerbombar motståndaren genom ett bord

jiu-jitsu powerbomb

En jiu-jitsu tävling fick oväntad vändning när en atlet bestämde sig för återskapa Quinton Jacksons legendariska power bomb mot Ricardo Arona.

Quinton Jacksons power bomb återskapad i jiu-jitsu tävling

Allting verkade äga rum som planerat i tävlingen fram till att deltagaren i den undre positionen säkrade en high guard vilket fick herren i toppostionen att totalt tappa huvudet och sluta följa alla som helst regler.

Istället för att försöka ta sig ur sin motståndares grepp via konventionella metoder valde atleten att bära denne över mattan till ett bord som han förstörde när motståndarens rygg gick igenom det via en slam.

De som bevittnade händelsen var med rätta chockade efter den bisarra händelsen. Än mer underligt var att båda herrarna sedan gick tillbaka till mattan som att ingenting hänt. Domaren valde dock att signalera med ett X med sina armar och deklarerade att matchen var över.

Ni kan se videon nedan som delades av @RyanAWagMMA:

Hände i Jiu Jitsu World League

Även om det är oklart vad jiu-jitsu-tävlingen heter och när händelsen hände men emblemet på mattan indikerar att det var en Jiu Jitsu World League-tävling där det senaste eventet ägde rum den 1 juli i Los Angeles. Organisationen har tillfrågats om en kommentar men ingen sådan har ännu gjorts.

Föregående artikel

Alistair Overeem avslöjar orsaken till viktminskningen

Nästa artikel

Elon Musk tränar tillsammans med GSP – inför mötet med Mark Zuckerberg

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök