980x240-ohmbet

Demetrious Johnson om UFC 215: ”Jag har inte blivit kompenserad”

demetrious-johnson-3

Demetrious Johnson var planerad att gå match under UFC 215 som galans huvudmatch mot Ray Borg. Borg insjuknade strax innan galan och matchen ströks. Problemet för Johnson just nu ligger i att flugviktsmästaren inte blivit kompenserad för bortfallet och det var något Johnson efterfrågade så fort matchen blev struken. Genom ”The MMA Hour” sade Johnson följande.

How the fuck do I get my money? I came here to get paid, I didnt come here to, you know, not fight. They say they’re working it out.

 

Johnson vill gå match den 7:e oktober under ”UFC 216: Ferguson vs. Lee” och hoppas att de kan planera om matchen mellan honom om Borg så fort som möjligt.
Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • Styrbjörn

  Det var ett av de första sakerna jag undrade när jag fick reda på att matchen är struken. Just DJ behöver ju pengarna mer än om det hade varit t.ex Conor eller DC. DW har t.o.m sagt att de fighters som tjänar mindre ska få kompensation. Visst han kanske inte behöver få en full lön men iaf 30-50%.

 • Totte

  Klart grabben ska ha betalt. Han har ju gått igenom en dyr fight camp och lagt ner månader av träning.

 • Metallica

  Spelet fortsätter..
  Dana plan har fungerat perfekt.
  Ray Borg hoppade av som planerat, på order av Dana.
  DJ pressas till TJ fighten på ett eller annat sätt.

  • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

   Det där fungerar aldrig för Mini Mouse är tyvärr en bangare. Men jag hoppas verkligen att du har rätt.

  • Olof Eriksson

   Han ska inte ens ha ett val om han vill fortsätta vara mästare i ufc…

   • Cogo

    Håller med, möt TJ eller bli av med bältet.

    • walkofknockout

     Och vad händer med Cody TJ?

   • Robin

    Jo, eftersom TJ inte tänker fightas i den viktklassen som Demetrious är mästare i.
    Bli av med bältet för att han inte fightas mot fighters som inte klarar vikten?

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Det är helt otroligt hur livet utspelar sig ibland och hur bangarna blir straffade för deras klara lögner och ”bangningar”. DJ klagade just på dessa saker som anledning till varför han inte ”ville” (vågade) fightas mot TJ. Han sade vad händer om TJ missar vikten, det finns inga garantier att TJ klarar vikten. Men det roliga med det hela är att just Borg strulat med vikten och dragit sig ur nu senaste 5 gångerna av 7 vilket jag postade en bild på här på Kimura. Men ändå så hade Bangaren Mini Mouse inga problem alls att möta Borg??????? Detta trots att hans främsta problem för ett eventuellt möte mot TJ handlade om att TJ kanske drar sig ur eller missar vikten. Det luktar bangare lång väg här. Sen det bästa med allt är att UFC/Dana White lovade Mini Mouse en fin ersättning om TJ missade vikten eller drog sig ur. De lovade det offentligt tom. DJ bangade ändå. Nu är jag inte en fjolla som blir glad av andras olycka så jag tycker absolut att det är tråkigt om han inte får någon ersättning alls för allt han har gått igenom. För i slutändan så va han professionell och did what he said he came there to do. Däremot så säger jag att det ibland är kul att se hur livet utspelar sig och hur allt han va rädd för skulle hända mot TJ hände istället mot Borg. Vi avslutar med there is no reward without the risks. Det enda rätta som DJ och UFC kan göra nu är att låta vinnaren av Cody vs TJ gå ner och utmana om 125 bältet. Låt Mini Mouse förtjäna rekordet och inte bara slå det för att slå det. Mini Mouse måste våga ta risken nu. Borg hade för fasen sin första open workout någonsin i hans karriär?? Är det mot en sådan with all due respect nobody Mini Mouse vill slå sitt rekord? Lägg ner nu, Let’s book some real fights here damn it.

  Jag förstår Dana White mer och mer nu de senaste åren. Visst så är han inte en helt ärlig man, men i det stora hela så är han skön och en Fair guy who just wanna do big business. Jag börjar under senare tid faktiskt gilla honom mer och mer.

  • Voyeur

   1) Använd radbrytning lite oftare.
   2) Ett frågetecken per fråga räcker utmärkt.
   3) Överanvänd, eller helst inte alls, engelska uttryck.
   4) Använd inte fjolla nedsättande.
   5) Gå tillbaka och läs i en gammal tråd alla motargumenten mot att DJ skulle vara en bangare.
   6) Anledningen till att motståndet ser dåligt ut mot DJ är mest för att han är så överlägsen. Det kan knappast tala emot honom och ett eventuellt rekord.

   Men lite ros ska du få också:
   1) Fint att vi slapp hashtags.
   2) Kul att du börjar uppskatta Dana. Jag tycker allt för många har svårt att se hans perspektiv.

   • jari edvardson

    håller med till hundra %
    men han är väl grinig för att allt går i hans händer.
    sen tycker jag han har förändrats i tonen av nån anledning?
    han har börjat köra med ,uttrycket,,,,”han tog hans själ”",,,,när någon har förlorat
    när jag hör sånt ,så kan man ju undra vad vi har för person att göra med ,,,, och skriver man en lång omständig a4 text i blandspråk,
    så är det lättare historiskt att snacka bort ev fel eller rena glidningar.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Punkt 1, 2 och 3 kan jag köpa fast än jag älskar punkt 3. Jag brukar tom tala på det sättet med ett fint flow.

    Vad gäller punkt 4 så; När jag säger Fjolla då menar jag en tönt, en mes, ett äckel som önskar dåligt för andra osv. Så för mig är det nedsättande att vara en fjolla. Men men kanske kan uttrycka mig annorlunda framöver. Vi får se.

    Jag håller inte med om punkt 5 och 6 och då har jag noga läst det som skrivits i detta ämne till mig och en rad andra olika debatter angående detta och hittills så står jag fast på mina åsikter i denna fråga. Sen att motståndet ser dåligt ut är inte för att Mini Mouse är så bra. Det är för att det är en död division som inte har de där dekorerade fighters som en division ska ha. Finns för många Wilson Reis som är lika rörlig som Robocop i det stående gamet, en Henry Cejudo som började med MMA nyligen och fick möta DJ innan han ens blivit fullutvecklad, massa loosers som kör i TUF, Ali Bagutinov som man inte ens hört ifrån sedan de fightades, en usel Benavides som under sin långa karriär inte lyckats med något nämnvärt och nu sist men inte minst så ställs man mot en Borg som hade sin första open workout någonsin. Finns ingen rutin eller erfarenhet i hans division, finns Inga skills och ingen meritlista. Så jag håller inte med om att han får dom att se dåliga ut, de är dåliga. Men jag kan hålla med om att Mini Mouse är grym och väldigt komplett fighter som är bra överallt. Men han har bara testats en gång i hans liv och det är mot Dodson. Dvs i hans viktklass.

    • DonaldNorman

     Kliché fotis

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Ursäkta?

     • DonaldNorman

      Ska jag upprepa en kommentar eller vad vill du få fram?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Vill få fram vad du vill ha sagt.

     • DonaldNorman

      Jaha förlåt. Det står 4 inlägg upp.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Fattar fortfarande inte.

    • Reellron

     Fortsätt använd fjolla nedsättande.

     • Voyeur

      Av vilken anledning tycker du det?

     • Reellron

      1. Ordet har en unik innebörd och kan inte rakt av ersättas. Språk är till för effektiv kommunikation. Målet är att meningar och ord ska vara så precisa som möjligt för att förstås så som avsändaren ämnat.

      2. Genom språkbruket förmedlar vi inte enbart vad vi vill få sagt utan även en del om vem vi själva är. Använd de ord du känner är bäst.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Kanske jag gör det.

    • Voyeur

     Du kan ju välja andra nedsättande ord än sådana som är tätt kopplat till sexuell läggning tänker jag?

     Även om du inte gör kopplingen så är det många som gör det – inte minns homosexuella. Lite som negerboll, inte jättejobbigt att säga chokladboll om nu några trots allt blir kränkta.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Ok. Bra där

   • Coyote

    Är ett Mighty Mouse fan och har alltid varit, men visst borde han ha mött TJ? Finns ingen riktig anledning att tacka nej till den fighten.. Jag tror han var för fokuserad på att slå Andersons rekord och insåg att TJ var ett allvarligt hot mot det.

    • Styrbjörn

     Jag råder dig att läsa hans långa uttalande hos Ariel om du inte har gjort det. Många yttrar sig utan att läsa DJs sida. Säger inte att du gör det, men det uttalandet sätter en hel del i perspektiv. Det är även första gången som DJ väljer att inte vara en company man. Det ska man lägga stor vikt på. I slutändan står fortfarande DJs ord mot Danas. Men pm man ska kolla sannolikheten: Vem är mest trovärdig? DJ? Eller Dana? Som har ett ganska duktigt track record när det kommer till lögner och manipuleringar.

     Jag personligen, anser att DJs anledningar var tillräckliga. Det är väl egentligen det som man kan vara oense om. Men att det finns folk som tar Danas ord enbart före DJs är otroligt sjukt.

     • Cogo

      Bara ursäkter, han blev t om garanterad pengar om TJ inte skulle klara vikten. Nu står han här utan pengar och hänger läpp.

     • Styrbjörn

      ”Bara ursäkter” ja jo för han blev ju behandlad jättebra efter många års lojalitet. Trams.

     • Coyote

      Nej, Dana White och hans uttalanden ska man ta med en traktorskopa salt, såklart. Jag tyckte han (MM) hade hyffsade argument, men i bakgrunden tycker jag man kan känna att han ogärna möter TJ… ( som jag skulle säga är en jättedålig matchup för honom)..

      Jag hade nog fattat samma beslut som DJ, men jag är inte en fighter, om jag var det, hade jag hoppats på att jag kört” Jag möter vem som helst som UFC ställer framför mig”., det är iaf den inställningen jag vill se som fan.

      Jag tror han är så fokuserad på att slå Andersons rekord, det är preciiis preciiis inom räckhåll, att han blivit lite försiktig, o han VET att TJ är en riktigt riktigt farlig matchup för honom.. Han har såpass mycket att förlora att han hellre möter Ray..

      Sen så tror jag han har ett sk” chip on his shoulder”, efter att ha blivit rätt dåligt behandlad av Dana White och UFC.. Att han av princip sätter sig på tvären om inte allt går helt rätt till, något man ändå kan respektera. Blir man inte behandlad som en company man, då behöver man inte bete sig som en sådan. Fightfanet i mig är fortfarande emot champs som kan välja sina motståndare.

      Mina två cent, man kan aldrig riktigt veta såklart, mer en känsla för mig, i detta fall.

     • jari edvardson

      bra skrivet coyote .
      du är duktig på att skriva förståligt….och mycket intressant.
      ***************************************** får du.

     • Coyote

      Det var många stjärnor, tackar och bockar!

     • jari edvardson

      ja och jag önskar jag , var lika opartisk trots allt som du,,,men det är svårt.håller alltid på brasil och aldrig på conor.
      åså en udda fågel nate som verkar ta allt med en klackspark och omöjligt att tippa……späääääännniiiiing. jämt. vattenkammade yankees och engelsmän får tummen ner.

    • Voyeur

     Jag är inte helt säker i var jag själv står i frågan förutom att jag vet att jag inte tycker det är så svart/vitt som fotboll gärna vill få det till. Jag tyckte först att DJ kom med en massa bortförklaringar till varför han skulle slippa möta TJ men efter att ha lyssnat på fler och fler argument kan jag ändå förstå argumentet att man inte ska få hoppa i viktklasser hur som helst (speciellt om man inte har för avsikt att byta permanent).

     Oavsett ovan så tycker jag definitivt att eventuellt rekord är superlegit … hur mycket mer kan killen göra än att rensa sin viktklass?

     Fridens.

  • Olof Eriksson

   Helt rätt. Fattar heller inte hur en mästare kan få välja vilken motståndare han ska få. Helt sjukt.

  • Barfly_nr1

   Ser att Mr Bitter är i farten ingen och häcklar ”The nr1 P4P” fighter.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Absolut inte bitter. Säger bara sanningen och ger min synvinkel på det hela.

    • Voyeur

     Stryk ”Säger bara sanningen och” så blir det rätt.

  • Cogo

   Du skriver som om du tagit 500 raka vänster från Conor rätt i fontanellen.

   Men du har en poäng, mesmusen ville ta enklaste möjliga matchen för att slå rekordet. Så man skrattade gott när hans fega manöver gick åt helvete. Det kan han gott ha. Otroligt tråkig och feg fighter.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Ok.

Fler Nyheter: