17 June, 2024
Nyheter

VIDEO: Derrick Lewis hittar knocken framför jublande fans

Av

Hugo Lindström

12/05/2024
Derrick Lewis

Derrick Lewis bjöd St. Louis på show när han under nattens gala knockade Rodrigo Nascimento.

Derrick Lewis vs. Rodrigo Nascimento

Rond 1

De två möts direkt i clinch, utbyter hårda slag. Lewis håller kvar Rodrigo och skickar så kallad ’dirty boxing’. De två separerar, möts återigen i clinch, nu mot burväggen. Rodrigo försöker gå på nedtagning men Lewis kan med en benkrok få ner honom. Finns inget intresse för ”The Black Beast” att ta det till marken, upp på fötter igen. Switchkick från Lewis, delvis blockad av motståndaren. Rodrigo stänger distansen, clinchar och lyckas med en fin benkrok för att ta det till mattan. Han sätter knäet på Lewis mage och kan därav anända händerna relatit fritt för ground and pound. Lewis rullar runt och kan skaka av sig Rodrigo.

Rond 2

Lewis får in en hård vänsterkrok. Rodrigo sätter press men blir lite vårdslös när han försöker stänga distansen för grappling, Lewis prickar med slag och wobblar honom. Istället för att fortsätta slå bjuder Lewis in till clinch, ett tillfälle Rodrigo snabbt tar till vara. Lewis kastar sig loss, får in en uppercut innan de återigen greppar tag i varandra. Lewis med en stenhård höger, Rodrigo cirkulerar ut. Lewis försöker med en krok men ramlar själv ner och får snabbt sin rygg tagen. Lewis vrider sig så att Rodrigo hamnar i halv guard.

Rond 3

De två utbyter slag, Lewis får in en hård höger och Rodrigo blir rejält skakad. Han försöker greppa tag i ett ben men får ingen bra ingång. Lewis kan därmed bara mata på med slag och domaren bryter.

Resultat

Derrick Lewis besegrar Rodrigo Nascimento via TKO i rond 3.

Se fullständiga resultat från galan här:

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök