24 juli, 2024
Nyheter

Donald Cerrone imponerar- dominerar Al Iaquinta i 5 ronder

Av

Markus Thylin

05/05/2019
Donald Cerrone armarna utsträckta

Efter en actionfylld match och dominant insats så kammade Donald Cerrone hem en välförtjänt seger mot den stenhårda Al Iaquinta. Cerrone monterade ned sin motståndare med fin distanskontroll, varierade attacker i form av blandade slag och sparkar och en vilja av stål. Vinsten kom i form av enhälligt domslut. ”Dad Cerrone” har nu vunnit tre raka matcher sedan han blev pappa och uttryckte intresse för matcher mot både Mcgregor och Nurmagomedov. Se sammanfattningen nedan.

Rond 1.
Båda tycks till en början ha lite problem med att hitta distansen. Al fokuserar på boxning och att komma in nära, Cerrone sparkar väldigt mycket. Under rondens gång så får Al in två eller tre fina slag och lägger press framåt. Cerrone får in en del sparkar och en hård lowkick, Cerrone rör huvudet bättre än vanligt.

Rond 2.
När ronden startar så ser det liknande ut. Cerrone sparkar en lowkick som Iaquinta försöker att fånga, farligt. Cerrone får in flera fina lowkicks, både på insidan och utsidan som ser ut att göra ont. Al får in en fin slagkombination. Cerrone ser ut att tänka mycket och inte riktigt veta vad han ska göra. Al pressar med mer boxning och får in några fler fina slag.


Rond 3.
Cerrone använder sin jabb flitigt för att hålla distansen och använder vänstersparken när Iaquinta kommer nära. Bägge krigarna får in fina tekniker under ronden. Cerrone får in många sparkar. Iaquinta blöder en del i ansiktet, ser ut att ha ont i benet efter alla sparkar och blir i tillägg ordentligt skakad av en highkick som han blockar och en hård jabb som kommer efter.

Rond 4.
Cerrone får in en våldsam frontspark i ansiktet på Iaquinta som går ned. Cerrone följer efter med slag och tar sig till mount men Iaquinta är stenhård och lyckas återhämta sig och sedan ta sig upp. Iaquinta blöder som en stucken gris men han ger sig inte. Bägge fightas flitigt och bägge får in slag och Cerrone får in fler sparkar, mest mot benen.


Rond 5.
När ronden startar så begär domaren timeout så att doktorn får ta sig en titt på Iaquintas sår som han har vid sitt öga. Iaquinta säger att han är okej, doktorn är enig och matchen fortsätter. Iaquinta behöver ett avslut för att vinna matchen. Iaquinta får in en fin höger. Cerrone fortsätter att sparka och får också in slag. Det känns som att han har total kontroll över spelet om distansen och matchen, men Iaquinta ger sig inte. Cerrone avslutar ronden starkt går in hårt för att avsluta Iaquinta med slag och sparkar. När slutsignalen går så ligger Iaquinta och skyddar sig medans Cerrone går därifrån, han ser arg ut.

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Paddy Pimblett och Leon Edwards får specialkläder inför UFC 304
🥊 UFC 304 i Manchester närmar sig
Jon Jones
Jon Jones reagerar på stora regelförändringen inom MMA
🥊 ’Vi måste radera det här ur historieböckerna’
saul canelo alvarez
Canelo Alvarez går match i Vegas samma datum som UFC Sphere
🥊 Två stora galor krockar med varandra
Muhammad Mokaev – ’UFC gillar inte min stil’
🥊 Går sin sista match på kontraktet med UFC
Francis Ngannou "The Predator"
Då återvänder Francis Ngannou till buren efter sonens död
🥊 Kan gå av stapeln i Saudiarabien
Belal Muhammad vs Leon Edwards
Belal Mujammad smutskastar Leon Edwards inför UFC 304
🥊 ”Han håller bara i bältet”

Här kan du söka!

Search