Nyheter

Drakkar Klose dras fortfarande med skador från Jeremy Stephens knuff

Av

Hugo Lindström

14/04/2022
Jeremy Stephens knuffar Drakkar Klose

På invägningen till UFC Vegas 24 knuffade Jeremy Stephens (28-19, 1 NC) motståndaren Drakkar Klose (11-2-1). Matchen blev inställd och än idag så berättar Klose att han inte riktigt läkt efter incidenten.

Drakkar Klose om knuffen från Jeremy Stephens: Kommer behöva opereras

Det var ett år sedan Klose blev knuffad, men han känner än idag av de olika skador som han drog på sig vid invägningen. Han berättar att dagen efter så kunde han inte öppna ögonen och han kommer eventuellt att behöva operera nacken. Han valde att vänta med läkaringrepp då han förstod att det skulle betyda karriärens slut. I en intervju med bjpenn.com berättade han om tiden efter skadan.

I mean, the damage was done, I’m still not 100 percent from that. It’s something I will probably need surgery on eventually. I told myself if I have to get surgery, I’m just going to call it quits. Just trying to manage it and do the therapy and all that.

Jag menar, skadan var gjord, jag är fortfarande inte 100%. Det är något jag förmodligen kommer behöva opereras för eventuellt. Jag sa till mig själv att om jag måste opereras, då lägger jag handskarna på hyllan. Hålla på och ordna med terapi och allt det där.

Klose missnöjd med UFCs behandling av honom

Han berättar om den tuffa tiden, om hur UFC inte hade någon sorts kontakt med honom efteråt. Han fick pengarna för matchen men sen dess har det varit tyst.

I remember driving home from that fight and I was crying, I don’t know why I was crying but my head was so messed up. It’s a business for them, they don’t care it’s all numbers for them, when I’m gone someone else will be in my spot.

Jag minns att jag körde hem efteråt och grät, jag vet inte varför jag grät men mitt huvud var så rörigt. Det är affärer för dom (UFC), dom bryr sig inte, det är bara nummer för dom, när jag är borta kommer någon annan ersätta mig.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök