Nyheter

Dustin Poirier och Michael Chandler ryker ihop under UFC 276

Av

Daniel Schälander

03/07/2022
Michael Chandler och Dustin Poirier Bråkar

De topprankade lättviktarna Dustin Poirier och Michael Chandler hade ett och annat att säga till varandra under nattens UFC 276.

Poirier till Chandler, ”I will fuck you up!”

Under UFCs galor brukar en särskild sektion i publiken vara dedikerad till fighters och annat VIP-klientel. Under nattens UFC 276 var flera fighters på plats, bland annat Jiri Prochazka, Gilbert Burns och artikelns huvudpersoner, Dustin Poirier och Michael Chandler.

I en video som som laddades upp av just Gilbert Burns kan man se hur ett tjaffs uppstår mellan titelutmanarna Dustin Poirier (28-7) och Michael Chandler (23-7). Innan bråket spårar ur helt går personal från UFC emellan och tar med sig Chandler från platsen.

Båda har siktet inställt på lättviktstiteln

Poirier har tidigare varit interimmästare och båda fighters har utmanat om lättviktstiteln relativt nyligen och fått se sig besegrade av den ”tidigare mästaren” Charles Oliveira (33-8). Då Oliveira misslyckades med att klara vikten inför det tänkta titelförsvaret mot Justin Gaethje (23-4) för två månader sedan, fråntogs han titeln som numera är vakant.

Kan det här bråket vara inledningen på en fejd bland de två topprankade lättviktarna, är ett potentiellt möte något ni skulle vilja se?

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök