20 June, 2024
Nyheter

Dustin Poirier uttalar sig om en fjärde match mot Conor McGregor

Av

Ralph Nordahl

23/05/2024
Dustin Poirier Conor McGregor

Dustin Poirier har nu kommenterat huruvida han vill möta Conor McGregor igen i en pengamatch.

Dustin Poirier vill inte möta Conor McGregor igen

Dustin Poirier har avfärdat möjligheten att gå en fjärde match mot Conor McGregor.

Dustin Poirier och Conor McGregor möttes första gången år 2014 när de var fjäderviktare och irländaren vann via knockout. Herrarna hade sedan deras rematch i lättvikt år 2021 där Poirier vann via knockout. I deras rematch senare samma år bröt McGregor benet vilket ledde till ännu en seger för Poirier i trilogin.

Inför matchen var dock McGregor full av trash-talk och irländaren drog till och med in Poiriers fru i det hela. Det blev personligt och hetlevrat vilket är anledningen till varför  Poirier inte vill möta irländaren en fjärde gång.

Poirier sade följande via ESPN:

I think that ship has sailed. All I want is the UFC lightweight championship… I don’t feel the need to fight him again at all. I don’t need that [bad] energy in my life.

Även om Dustin Poirier inte ser en anledning att möta McGregor en fjärde gång så skulle Poirier kunna tjäna storkovan om han skulle bli mästare och den fjärde matchen är en titelmatch. Detta Poirier då hade kunnat få en procent av PPV-intäkterna. Poirier verkar dock inte bry sig om detta pch det verkar som att rivaliteten kommer ta slut med att Poirier vunnit två av matcherna.

I nuläget förblir dock Poirier fokuserad på lättviktsbältet vilket blir hans tredje chans att vinna det. Detta då han den 1 juni möter mästaren Islam Makhachev i huvudmatchen vid UFC 302. Han går dock in i matchen som en stor underdog men är självsäker på att kunna knocka Makhachev och bli den obestridde mästaren. Skulle detta ske är det troligt att det blir en rematch mot ryssen. En fjärde match mot McGregor verkar nu desto mindre trolig.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök