Okategoriserad

Eddie Alvarez utmanar Michael Chandler för trilogimöte

Eddie Alvarez

Eddie Alvarez vill möta Michael Chandler en tredje gång, detta i samband med osäkerheten kring sistnämndes match mot Conor McGregor.

Eddie Alvarez utmanar Michael Chandler

Osäkerhet har uppstått kring den traditionsenliga matchen mellan de två tränarna på The Ultimate Fighter. I årets säsong ser Conor McGregor mot Michael Chandler. Från första början marknadsförde man matchen mellan de två. Något som idag inte alls är lika säkert.

McGregor har inte börjat sin sex månaders långa period för att testas av USADA. Organisationens regler kräver att en fighter visat negativa dopingprov ett halvår innan de tillåts gå match. Då irländaren ännu inte påbörjat detta kommer han inte kunna gå match i år. Dessutom blev han nyligen anklagad för våldtäkt, något som ser ut att leda till en rättegång.

Flera fighters har redan uttryckt sin tveksamhet kring att matchen faktiskt blir av. En av dessa är Eddie Alvarez, som nu utmanar Chandler i vad som skulle bli deras tredje match.

Trilogimöte

När de båda tävlade i Bellator kom de att korsa vägar två gånger, där det slutade med en vin vardera. Alvarez tog till Twitter för att klargöra sitt förslag.

Hey [Michael Chandler] you’ll never be without a potential opponent as long as I am still breathing buddy. [Dana White] UFC knows the deal. #trilogytime

Trots att Alvarez har kontrakt med ONE och Chandler med UFC verkar förstnämnde mena att detta inte är ett hinder. I slutet av inlägget taggar han Dana White och skriver att UFC ”vet vad som gäller”.

Är Alvarez vs. Chandler 3 något ni skulle vilja se?

Föregående artikel

Ilia Topuria inte intresserad av ett möte med Paddy Pimblett

Nästa artikel

Allt inför helgens PFL med Sadibou Sy – Matchkort, tider och info

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök