20 June, 2024
Nyheter

Efter MMA-matcherna – Megic Mike klar för fajt inom thaiboxning!

Av

Alexander Clausson

25/05/2024
Megic Mike vinst

Under lördagskvällen ägde Muay Thai For Life 8.0 rum på Rondo i Liseberg. Megic Mike klev in i ringen ör att dela med sig av en nyhet.

Megic Mike testar på ny kampsport

Tiktok-stjärnan Megic Mike har blivit omskriven i kampsportskretsar sedan han inledde sin MMA-karriär. Hittils har den Skånebaserade fajtern gått tre matcher och samtliga har ägt rum under Allstars Fight Nights flagg. Två vinster och två förluster har det blivit. Alla av dessa matcher har gått i B-klass och i viktklassen super tungvikt. Han har besegrat Ralle Rallz och rapparen Big Huappa, men blev avslutad av Jiffa, en profil från reality-TV.

I samband med Muay Thai For Life 8.0 spelade Tiktok-stjärnan upp sin nya låt. Dessutom avslöjade super tungviktaren att han kommer återvända till organisationen. Dock inte för att spela upp mer av sin musik, utan för att kliva in i ringen som utövare. Den Skånebaserade Tiktok-stjärnan kommer gå thaiboxningsmatch i samband med en av organisationens kommande galor.

Härnäst kommer organisationen återvända i slutet av augusti. Då reser organisationen till Stockholm för att anordna en gala. I december återvänder man till Göteborg för att arrangera kalenderårets fjärde och avslutande gala. Det återstår att se om den ovannämnda super tungviktaren kommer gå match i samband med någon av dessa galor.

Kolla in samtliga resultat från Muay Thai For life 8.0 här.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Kimura (@kimura.se)

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök