Nyheter

Efter övertrampen – Dillon Danis stämd av Logan Pauls flickvän

Dillon Danis i sociala medier

Det verkar som att boxningsmatchen mellan Logan Paul och Dillon Danis kan vara i fara. Detta efter att den tidigares flickvän ska ha stämt Danis.

Logan Pauls trolovade stämmer Dillon Danis

Logan Paul och Dillon Danis är tänkta att mötas i oktober i den delade huvudmatchen vid KSI vs. Tommy Fury. För Logan Paul så blir det den första boxningsmatchen sedan uppvisningsmötet mot Floyd Mayweather. För Danis blir det första gången han går en professionell kampsportsmatch sedan 2019 och han gör nu sin boxningsdebut.

Det verkar dock som att boxningsmatchen kan vara i fara. Sedan fighten annonserades har Danis blivit väldigt personlig i sina attacker mot Paul. Han har även valt att attackera motståndarens trolovade Nina Agdal.

Danis har där attackerat modellen för att hon haft många tidigare partners. Han har där delat många intima bilder med modellen och hennes tidigare pojkvän Leonardo DiCaprio med flera.

Nu verkar det som att Danis har hamnat i trubbel för detta. TMZ rapporterar att Agdal har stämt BJJ-esset för en ospecificerad summa. Hon vill dock inte ha mindre än 150 000 dollar. I de juridiska dokumenten har Agdal nämnt att hon blivit förnedrad, upplevt emotionell oro och att hennes rykte skadats.

Hon har även anklagat Danis eller en av dennes kompanjoner för att hackat hennes Snapchat. Flera av hennes privata bilder och videos blev senare delade via sociala medier inför matchen. Agdal har hävdat en sexuellt explicit bild brutit mot statlig och nationell lag. Fotot togs endast ned efter att Misfits Boxing , som anordnar matchen, hotat med att ställa in matchen.

För att få Danis att sluta har Agdal nu valt att be om ett utfärdande av ett förbudsföreläggande.

Danis reagerar på stämningen

Danis har nu också reagerat på nyheten via Twitter:

Endast ett par minuter efter att bekräftat stämningen valde Danis att fortsätta attackera modellen:

I nuläget har varken Paul eller Misfits Boxing kommenterat situationen.

Vad anser ni?

Föregående artikel

Israel Adesanya: Därför är vännen den främste fightern någonsin

Nästa artikel

Sean O’Malley förlorade mot Marlon Vera med vilje – ”blir en stor rematch”

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök