Nyheter

Elin Öberg svarar på ”Thunders” utmaning

Av

Daniel Schälander

07/05/2021
Elin Öberg och Josefine Lindgren Knutsson

I onsdags skickade Josefine ”Thunder” Lindgren Knutsson (1-0) en utmaning till Elin ”The Amazon” Öberg (3-1) om att göra upp om vem som är nästa stora talang bland damerna i Sverige. Nu har Elin svarat.

Elin Öberg svarar Josefine Lindgren Knutsson

I ett inlägg på Instagram avböjer Öberg utmaningen om en match inom den närmsta framtiden då hon har andra planer i sikte. Men hon stänger inte dörren helt för ett potentiellt möte i framtiden.

Tack för utmaningen, just nu har jag andra kommande planer utomlands men vem vet vad som händer i framtiden. [Det] skulle absolut bli en bra match.

”Många av dina matcher har blivit avbokade, jag är ett säkert kort”

”Thunder” lämnar dörren öppen ifall Elins utomlandsplaner inte skulle bli av. Som svar på Elins svar skriver hon:

Det var så lite så. Det är coronapandemi och många av dina matcher har blivit avbokade. Jag är här och vill mer än gärna bjuda våra egna hemmafans i Sverige på en bra match.

Alla har vi planer utomlands, men jag finns här och är ett säkert kort på en match som blir av.

En otroligt spännande matchning

En match mellan Öberg och Knutsson skulle vara mycket lovande för svenska kampsportsfans. Bägge har väldigt publikvänliga stilar och båda har dessutom presterat fint inne i buren. Vi sätter matchen på önskelistan och hoppas att vi får se den så snart som möjligt.

Elin Öbergs match mot Malin Hermansson nominerades av Kimura till Årets Svenska Match 2020 medan Josefine Lindgren Knutsson utsågs till en av Sveriges fem mest lovande A-klass fighters efter sin debut i MMA förra året. Sedan dess har hon gått proffs och ser hittills ut att verkligen leva upp till sin potential.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök