20 June, 2024
Nyheter

Elon Musk avslöjar två stora nyheter om matchen mot Mark Zuckerberg

Av

Alexander Clausson

06/08/2023
Elon Musk Mark Zuckerberg

Den potentiella MMA-matchen mellan Elon Musk och Mark Zuckerberg har fått stor uppmärksamhet. Efter en tyst period har Musk delat med sig av två stora nyheter inför fighten.

Elon Musk berättar om sändning och ändamål för välgörenhet

En MMA-match mellan två av världens kändaste namn? Både Musk, Zuckerberg och UFC-presidenten Dana White är övertygade om att drabbningen kommer äga rum. Zuckerberg har tränat tillsammans med UFC-mästarna Israel Adesanya och Alexander Volkanovski inför den potentiella matchen och även Musk har delat med sig av träningsbilder. Bland annat har miljardären tränat tillsammans med den tidigare UFC-mästaren Georges St. Pierre. Enligt spelbolagen är Zuckerberg favorit att vinna fighten.

Under söndagen delade Musk med sig av ny information. Miljardären berättade att fighten kommer sändas via X, som tidigare gick under namnet Twitter. En plattform som ägs och drivs av sydafrikanen. Han berättade även att alla inkomster kommer gå till en välgörenhet för veteraner.

Zuck v Musk fight will be live-streamed on X. All proceeds will go to charity for veterans.

Det är ännu oklart om Musk hävdar att fighten kommer sändas exklusivt via X eller inte. Zuckerberg är en av ägarna till Facebook, som också har en sändningsfunktion inbyggd i plattformen. UFC har också kontrakt som klargör på vilka plattformar deras event ska sändas.

Miljardären tränar inför matchen på jobbet

Tidigare under söndagen berättade Musk att han förbereder sig inför matchen genom att lyfta vikter.

 Don’t have time to work out, so I just bring them to work.

Den finns i nuläget inga konkreta uppgifter om när en eventuell match mellan de båda miljardärerna skulle kunna äga rum.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök