19 June, 2024
UFC

UFC portar publik och media till förmån för Elon Musk

Av

Alexander Clausson

08/02/2024
Elon Musk

Elon Musk kommer att vara närvarande på helgens UFC Vegas enligt organisationens president Dana White.

UFC välkomnar Elon Musk

Super Bowl LVIII äger rum natten till måndag, svensk tid, på Allegiant Stadium, så Las Vegas fortsätter att fyllas med framstående kändisar. På kvällen före årets största fotbollsmatch äger UFC Vegas 86 rum på Apex-anläggningen i samma stad. White berättade för Las Vegas Review-Journal på onsdagen att Musk är en av dem som förväntas närvara i samband med eventet.

The people that are in town that are going to these events are – Elon Musk is coming to the fight on Saturday, you know what I mean?

I regel brukar det finnas ett begränsat antal biljetter till försäljning i samband med galorna på Apex-anläggningen. Enligt uppgifter till BJPenn.com har även media portats från att dela på helgens gala.

Under det föregående året besöktes en gala på Apex-anläggningen av miljardären Mark Zuckerberg. Även då portades åskådare från eventet.

I samband med det föregående året kom Musk och Zuckerberg överens om att möta varandra i en MMA-match. Spekulationerna var många och den ovannämnda White berättade att matchen skulle äga rum under UFC:s flagg. Matchningen rann dock ut i sanden. Bland annat på grund av att de båda miljardärerna inte kunde komma överens om ett datum och att Musk tvingades till en operation.

UFC Vegas 86 toppas av en mellanviktsdrabbning mellan Uddevallasonen Jack Hermansson och amerikanen Joe Pyfer. Ta del av Kimuras exklusiva intervju med Hermansson här.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök