15 June, 2024
Nyheter

Elon Musk – ”UFC kommer inte anordna min match mot Zuckerberg”

Av

Alexander Clausson

11/08/2023
Elon Musk Mark Zuckerberg

Enligt nya uppgifter verkar det som att UFCs roll i den potentiella matchen mellan Elon Musk mot Mark Zuckerberg kommer vara begränsad. Om organisationen kommer vara involverad överhuvudtaget.

Elon Musk – ”Jag har pratat med Italiens premiärminister”

I en rad inlägg på X (tidigare Twitter) släppte Musk en rad nya uppgifter om den ryktade matchen mellan honom och Zuckerberg. Enligt miljardären kommer fighten skötas av hans och Zuckerbergs bolag. Inte av UFC, som det länge spekulerats om. Musk berättade även att galan kommer sändas via X och Metas plattformar. Enligt Musk kommer fighte anordnas på en ”episk” plats i Italien. Det har tidigare gått rykten om att Colosseum i Rom kommer agera arena för spektaklet.

The fight will be managed by my and Zuck’s foundations (not UFC).

Livestream will be on this platform and Meta. Everything in camera frame will be ancient Rome, so nothing modern at all.

I spoke to the PM of Italy and Minister of Culture. They have agreed on an epic location.

Everything done will pay respect to the past and present of Italy

And all proceeds go to veterans

I nuläget har varken Zuckerberg eller UFC kommenterat de ovanstående uppgifterna.

Även Dana White har haft möten med representanter i Italien

Redan sedan uppgifter om den potentiella matchen började cirkulera har UFC lyft fram sin egen roll i förverkligandet av drabbningen. Nyligen berättade UFC-presidenten Dana White att även han har haft möten med representanter för Italiens kulturdepartement. White berättade även att han vill bygga ett bra underkort och avsluta med Musk vs Zuckerberg som huvudmatch.

UFC har till och med tryckt upp kläder med organisationens logga och de båda miljardärernas namn för att marknadsföra matchen.

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök