Nyheter

Erik Wahrolen efter helgens vinst – ”Vill gå proffsmatch nu”

Av

Simon Gull

26/03/2023

Wolf Fight Promotions gala i Halmstad, nummer 6 i ordningen, gick av stapeln under lördagskvällen. Sex av kvällens drabbningar gick till avslut, varav fem kom redan i första ronden. 

Erik Wahrolen- ”Jag älskar det här gamet!”

Kimura pratade med en av vinnarna, som avslutade sin match i weltervikt via rear-naked choke i första ronden.

Det var en självkritisk Erik som pratade med Kimura innan lördagens match, ”jag gjorde många misstag i min debutmatch” sa han då och syftade på sitt framträdande under Brave CF 37. Efter sin match i Halmstad är det en betydligt mer självsäker fighter som möter Kimura och delar med sig av sin gameplan. En gameplan som bet väldigt bra på motståndaren August Jacobsson.

Jag gjorde exakt det jag skulle göra, jag rörde på mig, jag släppte en jabb jag släppte lowkicks. Jag såg öppningen, så jag tog den, sen var det bara och kontrollera och inte låta honom stå upp. Det gick exakt som jag hade planerat

Erik Wahrolen är en upptagen man, vid sidan om MMA:n har han också deltagit i årets upplaga av dokusåpan Robinson, som han menar kan rikta fler blickar mot honom, och med fler blickar kommer fler fighter. Proffsfighter om man frågar Erik själv.

Jag är 40 bast och jag älskar det här gamet! Jag vill kunna få in lite bra fights, jag vill gå proffs nästa nu och bara fortsätta så långt jag kan. Jag var med i Robinson så det är mycket ögon, jag vill utnyttja den hypen och bygga upp lite bagage

Resultaten från galans samtliga matcher kan du läsa här.

Relaterade Artiklar

Oleksandr Usyk chockar världen – besegrar Tyson Fury!

Hugo Lindström
19/05/2024
2 Svar

Sveriges Samuel Bark MÄSTARE! Tar bältet i UAE Warriors

Alexander Clausson
18/05/2024
3 Svar

Svensk triumf på storgalan – Robin Safar besegrar forne mästaren

Hugo Lindström
18/05/2024
3 Svar

Sveriges Elin Öberg avslutad under UAE Warriors 50

Alexander Clausson
18/05/2024
1 Svar

Kändisarna tippar Tyson Fury vs Oleksandr Usyk – vem har DU som vinnare?

Alexander Clausson
18/05/2024
1 Svar

Resultat och liverapport från Tyson Fury mot Oleksandr Usyk

Alexander Clausson
18/05/2024
9 Svar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök