Nyheter

Erik Wahrolen efter helgens vinst – ”Vill gå proffsmatch nu”

Wolf Fight Promotions gala i Halmstad, nummer 6 i ordningen, gick av stapeln under lördagskvällen. Sex av kvällens drabbningar gick till avslut, varav fem kom redan i första ronden. 

Erik Wahrolen- ”Jag älskar det här gamet!”

Kimura pratade med en av vinnarna, som avslutade sin match i weltervikt via rear-naked choke i första ronden.

Det var en självkritisk Erik som pratade med Kimura innan lördagens match, ”jag gjorde många misstag i min debutmatch” sa han då och syftade på sitt framträdande under Brave CF 37. Efter sin match i Halmstad är det en betydligt mer självsäker fighter som möter Kimura och delar med sig av sin gameplan. En gameplan som bet väldigt bra på motståndaren August Jacobsson.

Jag gjorde exakt det jag skulle göra, jag rörde på mig, jag släppte en jabb jag släppte lowkicks. Jag såg öppningen, så jag tog den, sen var det bara och kontrollera och inte låta honom stå upp. Det gick exakt som jag hade planerat

Erik Wahrolen är en upptagen man, vid sidan om MMA:n har han också deltagit i årets upplaga av dokusåpan Robinson, som han menar kan rikta fler blickar mot honom, och med fler blickar kommer fler fighter. Proffsfighter om man frågar Erik själv.

Jag är 40 bast och jag älskar det här gamet! Jag vill kunna få in lite bra fights, jag vill gå proffs nästa nu och bara fortsätta så långt jag kan. Jag var med i Robinson så det är mycket ögon, jag vill utnyttja den hypen och bygga upp lite bagage

Resultaten från galans samtliga matcher kan du läsa här.

Föregående artikel

Paddy Pimblett utmanar tidigare motståndare

Nästa artikel

Dana White tänker inte ta hänsyn till Leon Edwards önskemål

Simon gull
Skriven av

Simon Gull

Simon Gull är hemmahörande i Sveriges minsta storstad Skövde. Han ägnar sin lediga tid åt kost och träning. Är reporter för Kimura och har skönlitterära ambitioner.

Relaterade Artiklar

Sök