“”

Ett unikt bälte kan tilldelas vinnaren av Conor McGregor vs Floyd Mayweather Jr

floyd-mayweather-conor-mcgregor-2

En boxningsmatch mellan UFCs lättviktsmästare, Conor McGregor och superstjärnan i boxning, Floyd Mayweather Jr, har planerats ta sin plats den 26:e augusti på T-Mobile Arena i Las Vegas. Det är en match som inte har några titelapplikationer. Dock kan det komma att dels ut ett unikt bälte i deras match. VD för boxningsorganisationen WBC pratade med ESPN och sade att ett speciellt bälte kan komma att delas ut, något de kallar för ‘WBC Diamond belt’, med andra ord ett ‘hedersbälte’.

Maybe, I don’t know. I’m not against it. Of course this is a WBC board decision but we have to celebrate that boxing is having world attention regardless.

Vidare berättade VD för WBC, Mauricio Sulaiman, att matchen mellan dessa två herrar inte behöver vara en så kallad ‘mismatch’.

It’s hard to say if it’s a mismatch. I personally don’t see a way that Mayweather can lose to McGregor because it’s in boxing and you are talking about Floyd Mayweather, the greatest tactical fighter who has intelligence and speed. If Mayweather was a confronting head to head fighter, it depends upon the strength and power, and McGregor brings strength and power. But I don’t see him bringing boxing ability that counter acts Mayweather.

McGregor gick sin senaste match mot Eddie Alvarez under UFC 205. En match där irländaren kunde erövra UFCs lättviktsbälte.

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.
 • WILLIAM

  Lallish

 • Ric _Ohet

  Väntar med spänning på vad expertkommentatorn Fotbollen har att säga om detta eminenta bälte i världsklass. Jag menar att diamanter måste ju slå guld alla dagar i veckan.

  • jonzyjonzy

   Det går att ifrågasätta ”Fotbolls…” agenda. Har vederbörande koppling till Kimura.se, eller är han bara ”för j-la skön”?

   • Ric _Ohet

    Skulle tippa på att det är Jaser, för att få upp tugget lite i trådarna ><

    • jonzyjonzy

     En tjej (glömt namnet) som uttrycker sig på engelska, förefaller vara Davadis flickvän. Nadim K har nog haft flera nicks. Ett är ”Supert”, vilken jag saknar. ”Fotboll…” verkar alltför harmlös och insluten för att vara sann.

 • p4pT

  Ok att de vill pumpa in dollars, money talks som vi alla vet men jag ogillar starkt att boxare och ufc fighters ska börja matchas mot varandra, och nu ska de hitta på ett bälte till denna underhållningsmatch, haha!

  • niproos

   Med tanke på hur många mma fans som yttrade sig om hur lätt conor skulle vinna över floyd för ett år sedan så är det bra att fighten blir av.nu får vi ju reda på om han kan slå floyd eller inte i en striking/boxnings fight.med tanke på att just strikingen är det conor vunnit de flesta fighterna i mma så ska det bli kul o se hur han kan stå emot en riktig boxare i världsklass.o ska bli enormt kul o se floyd igen framför allt…

 • johnny__p

  Jag vet fan inte vad som är värst!… Att höra ”Fotbolls…” oändliga kärleks snack fram till Mcgregor fighten eller Snacket efter matchen hur det nu än slutar… hur som helst så är det ingen Win to Win Situation för oss på Forumet :P

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Varför snacka om bälte hit och dit? Conor är ett bälte i sig själv. Conor är den som gör det hela intressant och det är han som antar utmaningen samtidigt som han byter sport. Conor här skapat allt det här så han är ett bälte i sig själv.

  #ConorMcGreatest

 • http://www.tobiassolem.se/ Tobias Vincent Solem

  ”Special prize”

 • Ric _Ohet

  Helt otroligt att Floyd kan vinna sitt 2:a diamantbälte, har aldrig hänt förrut…..Tidigare Diamant världsmästare:

  Bernard Hopkins
  Floyd Mayweather Jr
  Jean Pascal
  Jorge Linares
  Léo Santa Cruz
  Manny Pacquiao
  Nonito Donaire
  Saúl Álvarez
  Sergey Kovalev
  Sergio Martínez

Fler Nyheter: