18 juli, 2024
Days
Hours
Minutes
Seconds
Nyheter

Evander Holyfield klar som ny motståndare för Vitor Belfort

Av

Jonathan Damm

06/09/2021
Vitor Belfort + Evander Holyfield

Efter att Oscar De La Hoya tvingats dra sig ur matchen mot Vitor Belfort står det nu klart att Evander Holyfield kliver in som ersättare i mötet.

Evander Holyfield ny motståndare för Vitor Belfort

Ursprungligen var det tänkt att den tidigare flerfaldige världsmästaren i boxning, Oscar De La Hoya, skulle återvända till ringen för en match mot den tidigare UFC-mästaren Vitor Belfort. Nyligen stod det dock klart att De La Hoya blir tvungen att dra sig ur matchen till följd av att han smittats av COVID-19 och därmed inte klarar av att gå matchen. Istället började det talas om att boxningslegenden Evander Holyfield skulle kliva in som potentiell ersättare.

Holyfield bekräftad


Nu kan anordnaren av boxningsgalan, Triller Fight Club, gå ut och bekräfta att den tidigare flerfaldige världsmästaren i boxning, Holyfield, kommer att kliva in i boxningsringen mot Belfort nu till helgen.

Holyfields första match sedan 2011

Matchen mot Belfort kommer att innebära Holyfields första match sedan 2011 då han besegrade den danska boxaren Brian Nielsen via TKO i matchens 10:e rond. Matchen kommer även att vara Belforts andra match i boxning efter att han stod som segrare över Josemario Neves under 2006. Sist vi kunde se Belfort i UFCs oktagon var dock under 2018 när han knockades av Lyoto Machida. Holyfields medverkan i matchen mot Belfort innebär även att galan i helhet byter plats då Kaliforniens idrottskommitté inte godkände ett möte mellan Holyfield och Belfort, istället flyttas galan till den amerikanska delstaten Florida.


Galan kommer utöver huvudmatchen mellan Holyfield och Belfort att bjuda på ett möte i boxning mellan de två tidigare UFC-mästarna Tito Ortiz och Anderson Silva. Galan kommer att äga rum under natten till den 12:e september i Florida, USA.

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Jake Paul Paddy Pimblett
UFC-stjärnan vill möta Jake Paul
🥊 ”Vi gör det här för att få betalt”
Nina Back har fått motstånd att möta inför Battle of Botnia 11 i Skellefteå
🥊
Jake Paul Oleksandr Usyks
Oleksandr Usyk kan tänka sig möta Jake Paul i MMA – på ett villkor!
🥊 Usyk till MMA?
Merab Dvalishvili har nytt påstående angående fajten mot Sean O’Malley
🥊
Kimura Discord
Kimura skapar Ny community – Discord kanal
🥊 Ny community för alla
Johanna Persson tränar David Lehnberg
Johanna Persson klar för ny match i Stockholm efter världsmästartiteln – Möter historisk svensk fighter
🥊 Två fighters som skrivit historia

Här kan du söka!

Search