Okategoriserad

Jonnie Andersson knockar Salif Diop i sin proffsdebut

Jonnie Andersson

Kortets enda proffsmatch stod mellan Jonnie Andersson och Salif Diop. Den förstnämnda genomförde sin professionella debut framför Linköpingspubliken.

Jonnie Andersson vinner debutmatchen

Rond 1

Kombattanterna satte igång direkt och utbytte slag med varandra. Diop tog grepp om Andersson och pressade upp den sistnämnda mot burens vägg. Andersson vände på situationen och var något mer offensiv från positionen än sin motståndare. Andersson skickade iväg knän. Utövarna separerade från varandra och förflyttades sig till burens mitt. Andersson skickade iväg sparkar och slag mot Diop. Den sistnämnda skakades ordentligt av ett slag och Andersson gick på offensiven. Den sistnämnda skickade iväg en flerslagskombination och Diop föll till marken.

Resultat

Jonnie Andersson besegrade Salif Diop via KO, rond 1.

Efter drabbningens slut utmanade Andersson den obesegrade tungviktaren Nermin Hajdarpasic (4-0-0). Hajdarpasic klev in i buren och svarade att Andersson får matchen mot honom om han plockar på sig ett par vinster till.

Föregående artikel

UFC Vegas 54: Jan Blachowicz vs. Aleksandar Rakic slutar efter otäck knäskada

Nästa artikel

Millie Eriksson besegrade världsmästarinnan i Linköping

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök