Nyheter

Excellence FC IV ställs in – ”Vi gör hellre allting 100% istället för att riskera en sämre upplevelse”

Anders Ohlsson och Samuel Ericsson

Den kommande oktobergalan Excellence FC IV har ställts in. Det meddelade organisationen via ett uttalande under fredagen.

Excellence FC – ”Vi har gjort allt vi kan för att det ska funka”

Tanken var att Excellence FC skulle anordna organisationens andra event för året den 15 oktober. Galan skulle äga rum på Sportcenter i Linköping och Jonnie Andersson var bokad mot Weasley ”Gigante” de Souza för en tungviktsmatch.

Excellence FC publicerade ett uttalande via organisationens Instagram-konto under fredagen. Det är i nuläget oklart varför den inbokade galan har ställts in. Organisationen meddelar dock att man har för avsikt att komma tillbaka. MMA-fans som har köpt biljetter till eventet kommer få pengarna tillbaka enligt organisationen.

Tyvärr måste vi meddela att Excellence Fighting Championship IV ställs in.

Detta på grund av omständigheter vi inte kunnat råda över.

Självklart kommer alla som bokat biljetter/VIP-bord få pengarna tillbaka.
Ticketmaster kommer att kontakta er via mail.

Vi är ledsna över att behöva göra fighters, publik och samarbetspartners besvikna… Men vi har verkligen gjort allt vi kan för att det ska funka men vi gör hellre allting 100% istället för att riskera en sämre upplevelse än våra tidigare galor. Vi kommer igen! ❤️

Via sitt Instagram-konto önskade den ovannämnda de Souza att matchen mot Andersson ska äga rum under Fight Club Rush flagg istället.

Föregående artikel

Antonio Inoki har gått bort – Deltog i världens första MMA-match

Nästa artikel

UFC Vegas 61: Ilir Latifi invägd och klar – en match struken på grund av sjukdom

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök