20 June, 2024
Nyheter

Exklusiv intervju med Nabbe Malki inför Fight Club Rush 16

Av

Simon Tingberg

25/05/2023
Nabbe Malki 1

Fight Club Rush kommer att hålla sitt sextonde event och sitt andra för år. Efter att ha besökt Stockholm under februari så är nu den Västeråsbaserade organisationen tillbaka på hemmaplan den 3 juni. Kimura har inför galan intervjuat publikfavoriten Nabbe Malki som fightas på huvudkortet.

Nabbe Malki – Jag är i mitt livs form

Nabbe Malki (1-0) som vann Kimuras pris för förra årets proffsdebutant går karriärens andra match som proffs. Förra året så knockade han rivalen Taylan Isyk (0-1) i den första ronden under FCR 13 i Stockholm. Nu förbereder sig mellanviktaren inför sin match mot motståndaren Ebrima Faal (0-2). Nabbe berättar att förberedelserna går bra och understryker att han är i sitt livsform.

Det går jätte bra. Jag höjer nivån för varje match. Jag har bättre folk runt omkring mig. Jag är mer vältränad och kan verkligen se den fysiska utvecklingen. Jag är i mitt livs form !

Malki som tränar på Stockholm Kampsport har haft merparten utav sina förberedelser där men har också besökt Söders Fight Gym i Gävle.

Jag har tränat på Stockholm Kampsport sedan jag var barn. Men har varit lite nu också på Söders i Gävle. Sparrat med Christian Stigenberg och Anton Hellström. Det är tuffa grabbar som bjuder på tuff sparring.

Nabbe Malki segerintervju

Ebrima har inte en chans

Nabbe berättar vidare att han tror att han knockar motståndaren i den första ronden och tror att hans motståndare underskattar honom.

Han har inte en chans, han är inte som mig. Ebrima kommer att falla i den första ronden, det finns inget domslut. Han kommer att känna min press. Man ska aldrig underskatta någon men jag ger honom ingen chans mot mig. Folk brukar underskatta mig vilket även Ebrima gör. Han kommer sluta med det som alla andra när vi är i buren.

Ett enormt publikstöd

Nabbe som vann sin proffsdebut förra året gjorde det också inför ett enormt publikstöd som han själv dragit dit. Publikfavoriten menar på att publiken även kommer att ta sig till Västerås.

Publikstödet kommer alltid att vara stort när jag fightas. Fansen kommer att ta sig till Västerås. Jag kanske inte säljer lika många biljetter som jag hoppats på men det är också att jag ställer höga krav på mig själv. Jag vill sälja 1000 biljetter. Men men jag har störst publikstöd i Sverige.

Malki fortsätter med att uppmana dom fans som inte redan har köpt biljett till galan att köpa biljetter genom honom.

Alla som vill supporta och se mig fightas live köp biljetter genom mig. Dma mig på Instagram hur många du/ni vill ha och vilken plats så berättar jag hur du går vidare.

Min dotter kommer aldrig att se mig i buren

Mellanviktaren kommer att ha många som stöttar honom på plats i Västerås men den viktigaste personen i hans liv kommer inte att vara där. Den treåriga dottern blir hemma och Nabbe berättar att dottern aldrig kommer att se honom i buren.

Min dotter är tre år och hon kommer inte att vara där. Det kommer aldrig att hända att hon får se mig gå match. Sådant  skulle kunna traumatisera henne. Hon ska inte få se mig blöda och hon ska inte heller få se mig få någon annan att blöda.

En sista uppmaning

Innan vi avslutade intervjun så önskade Nabbe ge en uppmaning till fansen och utlova spänning.

När ni ser mig i buren. Blinka inte! Jag är som ett hungrigt lejon som inte ätit på en månad.

Här kan du köpa biljetter till nästa helgs gala.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök