17 June, 2024
Nyheter

Exklusiv intervju: Megic Mike har lagt KFC på hyllan för MMA

Av

Alexander Clausson

17/12/2023
Megic Mike

I samband med Allstars Fight Night 4 kommer Tiktok-stjärnan Megic Mike gå sin andra MMA-match. Kimura har pratat med profilen inför matchen.

Megic Mike – ”Missa inte det!”

Under helgen tog sig Kimuras Simon Tingberg ner till Allstars Training Center i Solna, Stockholm, för att känna av pulsen inför den kommande nyårsgalan.

Megic Mike har endast tränat kampsport i några månader, men har redan en huvudmatch under bältet. I samband med Allstars Fight Night 2, som ägde rum i slutet av augusti, ställdes han mot Ralle Rallz i en match inom B-klass. Fajten gick i supertungvikt och den förstnämnda tog hem segern via slag i andra ronden.

För Kimura berättar Tiktok-stjärnan att han är uppe i Stockholm för att träna och träffa fans inför sin kommande match.

Jag är här på besök och ska träna två dagar. Idag och imorgon.

Den nyblivna fajtern satsar nu seriöst på sporten och har dragit ner på ohälsosamma vanor. Inför den förra matchen kom han till fight week med en stor hink från snabbmatskedjan KFC. Inför månadens drabbning kommer det dock se annorlunda ut.

Jag fick lite erfarenhet i buren förra matchen. Nästa match kommer kännas mycket lättare. Jag har tränat jävligt hårt och är mycket redo. Jag håller på att äta bra mat och mår bra. Jag har inte ätit KFC sedan presskonferensens. Nästa presskonferens kommer bli mycket speciell. Jag kommer göra riktigt bra grejer. Missa inte det!

Allstars Fight Night har storsatsat sedan lanseringen i somras. Innan årets slut har det blivit totalt fyra galor sedan starten den 1 juli.

”Jag underskattar inte honom”

Den 30:e december väntar en match mot Jiffa, känd från reality-serien Love Island. Nedan delar Tiktok-stjärnan med sig av sina tankar inför matchen.

Jag vet inte så mycket om honom, men jag underskattar inte honom. Jag förväntar mig att han kommer göra bättre ifrån sig än Ralle Rallz. Om det blir avslut i första, andra eller tredje rundan. Vi får se. Jag kommer ha roligt med honom. Jag vill jättegärna äta julbord, men jag får vänta till efter matchen. Mycket köttbullar och potatis.

Allstars Fight Night 4 innehåller inte mindre än tre stycken titelmatcher. Allstars Bernardo Sopai ställs mot Brasiliens Geovane Vargas för bantamviktsbältet. Sakhi ”Machete” Qambari  möter Finlands Hama Dara för fjäderviktsbältet och stockholmssonen Liam Pitts ställs mot den finska landslagsmannen Rasmus Vauhkonen för AFN:s bantamviktsbälte inom A-klass.

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök