Okategoriserad

Exklusiv segerintervju med Nabbe Malki – ”Vill nu bara hålla om min dotter”

Nabbe Malki segerintervju

Under helgen så ägde Fight Club Rush 17 rum i Uppsala. Kimura var på plats och fick en segerintervju med publikfavoriten Nabbe Malki.

Nabbe Malki ska göra en segertatuering

Senast vi träffade Nabbe Malki (2-1) så bjöd han in Kimura skribenten Simon Tingberg att tatuera sig hos hans senaste sponsor Indigo Ink.

Nu på FCR 17 så fick vi en segerintervju med Malki efter att han besegrat brassen Maicon James (6-4). Detta genom knockout på under minuten i den första ronden. Vinnaren berättar att han nu kommer att göra en segertatuering.

Herregud ja. Jag kan inte riktigt gå in på vad för slags tatuering det blir. Men det blir tatuering kan jag säga.

Samtliga utav Nabbes matcher som proffs har slutat i den första ronden.

”Aldrig knockat någon på det här sättet”

Nabbe berättar att han har svårt att sätta ord hur det känns att vinna på det här sättet. Han bollade därför vidare frågan till lagkamraten Erik Wahrolen (1-0). Denne likt Nabbe knockade sin motståndare i den första ronden under galan.

Herregud. Min klubbkamrat (Erik Wahrolen) står bredvid mig och han har samma känsla. Han hade också en knock tidigare idag. Har du lätt att beskriva känslan för jag kan inte riktigt?

Erik kunde inte annat än säga att det är en otrolig känsla.

Det är en otrolig känsla.

Nabbe berättade vidare att hur det känns att vinna på detta spektakulära sätt.

Ja det är en otrolig känsla men man kan inte riktigt beskriva det. Varje gång man vinner en match så känner man sig som världens lyckligaste människa. Men nu är det något annat. Jag har aldrig knockat någon på det här sättet. Jag tror att det visade sig ganska tydligt efteråt. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Det var väldigt känslosamt. Glädje på alla sätt och vis.

Senast vi såg Nabbe i buren var i juni under FCR 16 då han förlorade mot Ebrima Faal (1-2)

Blev hyllad utav lagkamraten

Nabbes vän och lagkamrat Erik Wahrolen bad om att få uttala sig om lagkamratens insats i intervjun.

Får jag säga en sak broder? Så att alla där ute förstår. När Nabbe förlorade senaste matchen så hände någonting i hans mentalitet för han har inte backat någonting. Sedan dag 1 så har han kört för fullt och laddat för det här. Att se han kämpa och hur han inte gått ned sig någonting utan bara går in och visar var så härligt att se. Så djävla stolt över dig bror du är så grym.

Kimura intervjuade även Wahrolen efter dennes seger.

”Jag vill bara vara med min dotter just nu”

På vad som är nästa steg i karriären för publikfavoriten kan han inte svara på berättar han då allt fokus nu kommer att vara på dottern.

Det enda jag vill göra just nu är bara att hålla om min dotter. Gud jag kommer att börja gråta för det känns som att jag inte har träffat henne på ett halvår. Jag vill bara vara med min dotter just nu. Hur framtiden med matcher ser ut vet jag inte. Det kommer garanterat att fortsätta bli matcher för mig men när vet jag inte just nu.

På frågan om vi kan tänkas få se honom gå en huvudmatch i FCR härnäst så är han tveksam.

Tror du redan att det är dags för huvudmatch? Vi kommer garanterat att komma dit men när det blir får vi se. Nu vill jag fokusera på att fira med vännerna och framförallt vara med min dotter. Det har varit tungt och har känts som man har tappat en del. Först förlusten mot Ebrima och sedan att kämpa sig vidare till det här. Så nu är min fokus på henne.

Båda Malkis tidigare matcher har gått på huvudkortet på FCR som visats på UFC Fight Pass.

”Vill tacka alla”

Avslutningsvis så ville Malki tacka alla som stöttat honom.

Jag vill tacka alla. Min familj, vänner, Hammarbysupportrar och sponsorer. Verkligen alla har hjälpt mig till det här.

Nabbe representerar Stockholmsklubben Stockholm Kampsport.

Föregående artikel

UFC-fighter misstänkt för kupp i Thailand med tortyrinslag

Nästa artikel

Dricus du Plessis sågar Israel Adesanya – ”Amatör!”

Simon Tingberg
Skriven av

Simon Tingberg

Simon Tingberg en riktig mångsysslare. Livscoach, PT, entreprenör men framförallt en kampsportsentusiast. Syns ofta på svenska MMA-galor som reporter för Kimura.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök